Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε εδώ

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε εδώ. Η απαξίωση των πάντων κάνει κάθε πολίτη να φτάνει στα όρια της παράνοιας. Για να γίνει τόσο μεγάλη καταστροφή "δούλεψαν" μεθοδικά τα "καλύτερα" μυαλά της χώρας. Η περιοχή μας (και όλη η Ελλάδα) δεν χρειάζεται ούτε την ζωική παραγωγή, ούτε τις ιχθυοκαλλιέργειες ούτε τον τουρισμό. Καταργούνται και τα 3 τμήματα του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Η περιοχή μας έχει άλλους ισχυρούς στόχους ανάπτυξης. Θα γίνουν αυτοκινητοβιομηχανίες, τεράστια βιομηχανικά συγκροτήματα, θα εγκατασταθούν εταιρίες παραγωγής software, ηλιακά πάρκα, θα βγάζουμε πετρέλαιο. Δεν χρειάζεται να παράγουμε το φαγητό μας. Ούτε να περιμένουμε τουρισμό.

Πρόκειται για πραγματικά εγκληματικά μυαλά και κατευθύνσεις και απορούμε πως οι απλοί άνθρωποι δεν κατανοούν πόσο επικίνδυνα έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Δεν πρόκειται για ανικανότητα (όπως θέλουν να το παρουσιάζουν και να χαλαρώνει ο κόσμος), έχουμε να κάνουμε με μεθοδική αποδόμηση κάθε οικονομικού πόρου. Στην αρχή απαξιώνουν κάτι και μετά το κλείνουν ή το πουλάνε.

Απαξιώνουν τις σχολές μεθοδικά τα προηγούμενα χρόνια και κάνουν τον κόσμο να βλέπει σαν σωτηρία το κλείσιμο τους .

Απαξιώνουν τις εταιρίες όπως παράδειγμα τον ΟΤΕ (την μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή εταιρία των Βαλκανίων) την πουλάνε μετά και ο κόσμος πιστεύει ότι είναι ένα καλό γεγονός η πώληση. Η πραγματικότητα είναι ότι οι "χαζοί" Γερμανοί αγόρασαν ένα από τα πιο κερδοφόρα φιλέτα της χώρας μας.

Απαξιώνουν αργά τα Νοσοκομεία και στο τέλος όταν θα υπολειτουργούν τελείως οι άνθρωποι θα εύχονται να κλείσουν...

Δημοφιλεις αναρτήσεις