Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τελευταία νέα

-Συνελήφθη, χθες (24-05-2012) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 41χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου Περί Ραδιοσταθμών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος, είχε εγκαταστήσει στην οικία του και λειτουργούσε παράνομα ραδιοφωνικό σταθμό. arta.gr

-Το Μουσικό Σχολείο Άρτας οργανώνει συναυλία το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 20:00 στο θέατρο Κάστρου της πόλης μας με θέμα: "Μια μουσική …μια θάλασσα" arta.gr

-Και τώρα μια διπλή είδηση από αυτές που μας προκαλούν πολλά ερωτήματα. Χτες ένας άνθρωπος ανεβήκε στην κολώνα της ΔΕΗ και άγγιξε τα καλώδια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί, φυσικά. Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε όμως γιατί έγινε αυτό.
Και τώρα οι δύο εκδοχές:
ethnos.gr
Άστεγος έχασε τη ζωή του σήμερα στο Αιγάλεω, όταν κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα σε κολώνα της ΔΕΗ. Οπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, ο άστεγος το τελευταίο χρονικό διάστημα συνήθιζε να ανεβαίνει στις κολώνες.
Και η διαφορετική εκδοχή.
newsit.gr
Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σκαρφάλωσε στην κολώνα της ΔΕΗ για να επασυνδέσει το ρέυμα ."Πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει" είπε πριν σκαρφαλώσει στην κολώνα. Του είχαν κόψει την ηλεκτροδότηση πριν μια εβδομάδα. Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες.  Στη γειτονιά του Αιγάλεω πάγωσαν όλοι όταν σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι είδαν έναν απελπισμένο κάτοικο που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα πριν από περίπου μια εβδομάδα, να σκαρφαλώνει στην κολώνα και να τον τινάζει το ρεύμα. Ο 45χρονος ειχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και ζούσε με την κατάκοιτη μάνα του και τον αδελφό του σε ένα φτωχικό σπίτι στην οδό Σαλαμίνος και Παπαρηγοπούλου.Σήμερα όμως, όπως είπαν, προσάθησε να κόψει και καλώδια, με συνέπεια να κεραυνοβοληθεί από ηλεκτρικό ρεύμα και να πέσει στο έδαφος. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στη Νίκαια, όπου κατέληξε.

Δημοφιλεις αναρτήσεις