Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τριήμερο εκδηλώσεων από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή, σε όλο τον πλανήτη, διενεργούνται εκδηλώσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου και φυσικά πραγματοποιούνται εθελοντικές αιμοδοσίες. Στην Άρτα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού, έχει εστιάσει την προσοχή του στην ανάγκη να έρθει σε επαφή με νέους ανθρώπους που θα αγκαλιάσουν την εθελοντική αιμοδοσία, την ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά ζωής.
Έτσι, διοργανώνει τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκατοντάδες νέοι της περιοχής μας, που θα ενημερωθούν, θα διασκεδάσουν, θα αιμοδοτήσουν, θα νοιώσουν την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς.
Το πρόγραμμα είναι το εξης :

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 
 - Ποδηλατοβόλτα σε συνδιοργάνωση με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας (Π.Ο.Α. ) στις 5:30 μ.μ.

 Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012
 - Εθελοντική αιμοδοσία 9:00-13:00 στα γραφεία του Συλλόγου στον πεζόδρομο της Σκουφά.
 - Βραδιά Καραόκε στο cafe-bar Baccara, στην πλατεία Μονοπωλίου, στις 21:00 και κλήρωση λαχειοφόρου.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 
 - Διοργάνωση ανοιχτής συναυλίας με μουσικά συγκροτήματα της μουσικής σκηνής της πόλης μας στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου

 Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια επί της ουσίας προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Με 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του ο αιμοδότης δίνει στην κυριολεξία ένα κομμάτι του εαυτού του για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Σας περιμένουμε όλους, σας χρειαζόμαστε κοντά μας.
 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας

Δημοφιλεις αναρτήσεις