Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο πόλεμος του ευρώ και της δραχμής

Στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα ξαφνικά έχει αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Πρωί πρωί γίνεται black out. Περίπου στις 10:00πμ, κόβεται το νερό. Από την αεροπορική βάση του Ακτίου σηκώνονται τα πρώτα ευρωπαϊκά γερμανικά και ιταλικά πολεμικά αεροσκάφη. Ένα θα βομβαρδίσει το φράγμα στο Πουρνάρι για να πνίξει όλη την πόλη. Ένα F16 θα γκρεμίσει το γεφύρι της Άρτας. Όσοι προσπαθήσουν να ανέβουν στα ορεινά χωριά θα συλλαμβάνονται και θα εκτελούνται. Τα πτώματα θα μένουν άταφα για 5 μέρες. Ο πόλεμος θα κρατήσει μέχρι να οργανώσει αντίσταση ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.
Θα έρθουν από το Μενίδι με άγριες μάχες στο Μακρυνόρος, στο Γρίμποβο και στο Πέτα. Οι μάχες με τις δυνάμεις της δραχμής θα είναι σφοδρότατες με χιλιάδες νεκρούς. Όποιος σκοτώνει αντιμνημονιακό θα παίρνει δώρο το σπίτι του και 50 ευρώ. Στον πλάτανο στον Πρωτομάστορα θα κρεμάνε οι δυνάμεις της δραχμής τους μνημονιακούς. Το αίμα θα κυλάει στον Άραχθο, ποτάμι. Ο πόλεμος του ευρώ και της δραχμής, θα μείνει στην ιστορία.

(Είπαμε να βοηθήσουμε και εμείς λιγάκι τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, στον αγώνα τους εναντίον των δυνάμεων της δραχμής. Η ιστορία είναι φανταστική. Τι ξύλο θέλουν μερικοί μερικοί πραγματικά με τις αηδίες που ακούμε κάθε μέρα...)

Δημοφιλεις αναρτήσεις