Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Καλησπέρα

Καλό καλοκαίρι!

Ένα blog με όμορφες φωτογραφίες από την περιοχή μας: http://siozosg.blogspot.gr/

Και  λίγα λόγια για τα τελευταία γεγονότα.
Είναι συγκινητικό! Ανοίξαμε τον υπολογιστή σήμερα το απόγευμα και χωρίς να έχουμε γράψει τίποτα στο artamou, έχει όσες επισκέψεις είχε και όταν γράφαμε! Φανατικά εδώ! Mακάρι να είσαστε όλοι εδώ, η θέα είναι απίστευτη! Πρώτα πρώτα να γράψουμε ίσως το κορυφαίο σχόλιο που είχαμε χτες στο wall του Facebook!
Ήθελε ένας Νεοδημοκράτης να βγει να κορνάρει για την νίκη, αλλά δεν είχε βενζίνη το αμάξι του!
Ο ελληνικός λαός θα έχει το ευρώ ως νόμισμα αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον. Ας δούμε λίγο το τίμημα μέχρι τέλος του 2012 (η γιαγιά του artamou έλεγε το σοφό "Είναι αλάργα το σκοτάδι; Κλείσε τα μάτια να το δεις...) Το κρυμμένο μυστικό πίσω από το μνημόνιο 3 είναι το ξεπούλημα ειδικά της ΔΕΗ και των δικτύων ύδρευσης. Μετά τον έλεγχο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, η ενέργεια και η ύδρευση πρέπει να περάσουν στα χέρια των δανειστών, αναγκαστικά οι Έλληνες θα αποπληρώνουν με ζεστό χρήμα το χρέος τους :
-Φορολογία μέχρι και 45 τα εκατό για μικρομεσαίους και ελεύθερους επαγγελματίες,
-50 ως 100 χιλιάδες απολύσεις στη δημόσιο.
-Κλείσιμο με ταχείες διαδικασίες του 30 τα εκατό υγειονομικών φορέων πάσης φύσης.
-Κατασχέσεις εξπρές σε πρώτη κατοικία για χρέη σε τραπέζες και δημόσιο.
-Συγχώνευση εκπαιδευτικών μονάδων και κλείσιμο 1 στις 5.
-Αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας για διοχέτευση των εσόδων κατευθείαν στα ταμεία των δανειστών.
-Ξεπούλημα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και μεταφορών.


Εν τω μεταξύ το σοκ καθώς οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν τις τελευταίες καταθέσεις τους για Εφορία, έκτακτη εισφορά, ΕΤΑΚ 2009 - 2010 - 2011, χαράτσι ΔΕΗ, σχολικά, φροντιστήρια, πετρέλαια, βενζίνες, θα διαλύει τον κοινωνικό ιστό.

 Το χειρότερο που περιμένει την Ελλάδα όμως δεν είναι όλα τα παραπάνω:
Οι πονηροί Γερμανοί έχουν εκτός νόμου τα φασιστικά κόμματα γιατί ξέρουν ότι ο λαός τους είναι τόσο ηλίθιος που σε 10 χρόνια θα κυβερνάει ο Χίτλερ. (Και τώρα ο Χίτλερ κυβερνάει βέβαια αλλά έχει ωραία angel-iki μάσκα...) Για την Ελλάδα το μέλλον προβλέπεται πολύ πιο φασιστικό:


Δημοφιλεις αναρτήσεις