Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τελευταία νέα

-Νοσοκομείο Άρτας: "Σε κατάληψη οι εργαζόμενοι που ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα. Εκβιασμό από τις εταιρείες προμήθειας που δεν δίνουν υλικά καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Λ. Γεωργούσης. Στην Πάτρα για να καταθέσει όλες τις ελλείψεις ο Γ. Λάμπρος. Σε κατάληψη της γραμματείας και όλης της Διοικητικής Μονάδας του Νοσοκομείου Άρτας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας διαμαρτυρόμενοι για την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στην παροχή περίθαλψης λόγω της τεράστιας έλλειψης υλικών του νοσοκομείου." Διαβάστε περισσότερα: ixotisartas.gr

-"Σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας σε σημαντικές δομές και των Δήμων της Ηπείρου θα προκαλέσει, εάν τελικά ισχύσει, η μείωση των συμβασιούχων στο δημόσιο κατά 10%.Κοινωνικές και προνοιακές δομές, όπως παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) κ.α. κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα, αφού δουλεύουν κατά κύριο λόγο με συμβασιούχους." Διαβάστε περισσότερα: epirusgate

-Ο Δήμος Αρταίων και η Ηπειρωτική Εταιρία Πολιτισμού Τεχνών και Επιστημών παρουσιάζουν το συγκρότημα του Νίκου Σιακούφη σε συναυλία στο Θέατρο Κάστρου την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 και ώρα 9 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο Νίκος Σιακούφης είναι ένας καλλιτέχνης που μεγάλωσε και ζει στην Άρτα. Στα δεκαοχτώ του άφησε την πόλη του για να επιστρέψει μετά από έντεκα χρόνια περιπλάνησης, συνειδητοποιημένος και αφοσιωμένος στις μουσικές που τον επηρέασαν συναισθηματικά και δημιουργικά.


Η μουσική του Νίκου Σιακούφη κατατάσσεται στην ροκ χωρίς όμως να ακολουθεί αυστηρά ένα προκαθορισμένο μοντέλο. Η μουσική δένει το παλιό με το νέο πείθοντας ότι το κλασσικό πρότυπο ροκ αντέχει ακόμη.

Το 2011 αποφασίζει να ηχογραφήσει την πρώτη του συλλογή με τίτλο ‘’Χάρτινα Τρένα’’, ένα άλμπουμ που εξωτερικεύει τις εμπειρίες του με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει και τις ανησυχίες της καθημερινότητας των νέων ανθρώπων.

Τον Φεβρουάριο του 2012, τα ¨Χάρτινα Τρένα¨ ψηφίζονται σαν το καλύτερο τραγούδι στον μεγαλύτερο διαδικτυακό διαγωνισμό της χώρας, στο BigBuzz του musicwave.gr, παίρνοντας δελεαστικά σχόλια από τους ακροατές.

Τον ίδιο μήνα επιτυγχάνεται η συνεργασία του καλλιτέχνη με την FMRecords και το ταξίδι του άλμπουμ ξεκινάει στον άγνωστο κόσμο της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, προκαλώντας το ευρύ κοινό, με την πίστη ότι έχει χαράξει μια νέα αντίληψη στην εναλλακτική ροκ σκηνή.

Ο Νίκος Σιακούφης θα μας ταξιδέψει στην Άρτα παρέα με τους φίλους του

Βαγγέλη Κοτρότσιο: πιάνο, πλήκτρα
Ηλία Παπαδήμα: ηλεκ. κιθάρα
Αποστόλης Κατσάνος: τύμπανα
Αντωνία Οικονομοπούλου: ηλεκ. μπάσο

Δημοφιλεις αναρτήσεις