Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τελευταία νέα

-"Κλείνουν οι εφορίες σε Φανάρι και Φιλιππιάδα. Γιγαντιαίες πρόκειται να είναι οι αλλαγές που θα γίνουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr, πρόκειται να ανασταλούν ή να συγχωνευθούν τουλάχιστον 200 εφορίες." Διαβάστε περισσότερα: pamepreveza.gr

-Σοβαρό τροχαίο στην Φιλιππιάδα σημειώθηκε χτες νωρίς πρωί με τέσσερις τραυματίες. ΙΧ αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες κατεθυνόμενο προς Γιάννενα πέρασε το αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στο φρεάτιο δίπλα στο περίπτερο στην είσοδο του πρώην στρατοπέδου." Διαβάστε περισσότερα:  epiruspost.gr

-"Σε αδιέξοδο πλέον πολίτες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην Ήπειρο.   Συσσωρευμένες οι υποχρεώσεις σε Ταμεία, Εφορία, Τράπεζες κ.α. Απανωτές οι συλλήψεις για χρέη, που όμως δεν φέρνουν αποτέλεσμα…" Διαβάστε περισσότερα: proinoslogos.gr

-Την Πέμπτη 26 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις «Σκουφαϊκά 2012» που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου και οι οποίες διεξάγονται προς τιμήν του πρωτεργάτη της Φιλικής Εταιρείας Νικολάου Σκουφά.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν αθλητικοί αγώνες, χορευτικές παραστάσεις και λαϊκά γλέντια με σκοπό να διασκεδάσουν δημότες και επισκέπτες. Την τελευταία μέρα έχει προγραμματιστεί επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ομιλία από το Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιο Γιαννούλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 


Πέμπτη 26/7/2012 
Ώρα 7.00 μ.μ. Αθλητικοί αγώνες (ποδηλατικοί – αγώνες ανωμάλου δρόμου). 
Ώρα 9.30 μ.μ. Παρουσίαση τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου. 
Ώρα 10.30 μ.μ. Παρουσίαση μοντέρνων χορών (latin) από την Ένωση Γυναικών Κομποτίου. 


Παρασκευή 27 Ιουλίου 
Ώρα 9.00 μ.μ. Παρουσίαση όλων των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου από την ηλικία των 5 και 6 ετών μέχρι το Τμήμα των ενηλίκων γυναικών. 


Σάββατο 28 Ιουλίου 
 Ώρα 9.00 μ.μ. Απονομή μεταλλίων στους νικητές των ποδηλατικών αγώνων και των αγώνων ανωμάλου δρόμου. 
Ώρα 9.30 μ.μ. Παρουσίαση προγράμματος παραδοσιακών χορών από τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου. 
Ώρα 10.15 μ.μ. Πρόγραμμα ρεμπέτικων χορών από Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου.
 Ώρα 10.45 μ.μ. Λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Μπάμπη Τσέρτου.


 Κυριακή 29 Ιουλίου 
Ώρα 8.30 μ.μ. Επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στον ανδριάντα του Ν. Σκουφά – Κατάθεση στεφάνων – Όρκος των Φιλικών – Χαιρετισμός του δημάρχου Νικ. Σκουφά – Ομιλία από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Λάμπρο Φλιτούρη. 
Ώρα 9.30 μ.μ. Πρόγραμμα χορών της Πελοποννήσου από τον Χορευτικό Όμιλο Αιγαίου. 
Ώρα 10.00 μ.μ. Πρόγραμμα ηπειρωτικών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομποτίου. 
Ώρα 10.30 μ.μ. Παραδοσιακό γλέντι από την ορχήστρα του Μάνου Αχαλινωτόπουλου. Τραγούδι: Πάνος Λάλεζας.


 Παράλληλες εκδηλώσεις 
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων: Έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας (ζωγραφική, βιτρώ, κοσμήματα, ψυχρή πορσελάνη κ.α.). Γήπεδο 5Χ5 Σελλάδων: Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5.
www.arta.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις