Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Πάμε Jumbo;

Είπαμε να χαλαρώσουμε, αλλά τα email δεν μας αφήνουν. Θυμάστε φυσικά που έχουμε γράψει ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες Carefour κλπ την έχουν "κάνει" από την Ελλάδα, αφού την θεωρούν καμένο χαρτί. Ας δούμε λίγο τι "σκέφτεται" το JUMBO:
Aν διαβάσει κάποιος προσεκτικά της δηλώσεις του Α. Βοκάκη (πρόεδρος και βασικός μέτοχος της Jumbo) θα δει ότι είναι αντιφατικές. Πρώτα πρώτα έρχεται καταστροφή τον Σεπτέμβριο. Μετά μας λέει ότι η επιστροφή στην δραχμή θα είναι ακόμα πιο καταστροφική. Τέλος μας λέει ότι όλα τα "διαθέσιμα" της εταιρίας είναι στο εξωτερικό για καλό και για κακό!
capital.gr
«Εκτιμώ ότι τους επόμενους μήνες τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ. Όταν πραγματικά τελειώσουν τα λεφτά, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα βρεθεί σε απόγνωση. Τότε θα βιώσουμε κοινωνικές εντάσεις που θα φέρουν τη χώρα μπροστά σε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της. Φοβάμαι ότι οι πολιτικοί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δυστυχώς, όμως, εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, διότι αλλιώς θα είχαν ήδη εφαρμοστεί. Όλοι τελικά θα κληθούμε να κάνουμε τις επιλογές μας και να ζήσουμε με αυτές», ανέφερε ο κ. Βακάκης. Ερωτηθείς κατά πόσο ασπάζεται το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, ήταν κατηγορηματικός: «Εάν συμβεί αυτό, κανείς δεν θα θέλει να ζει στη χώρα. Το σενάριο είναι τόσο καταστροφικό ώστε δεν θα έπρεπε καν να συζητείται. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι στερείται λογικής και δεν θα υλοποιηθεί». Όπως τόνισε, το management της εταιρείας συνεχίζει να εργάζεται με την υπόθεση ότι τελικώς θα επικρατήσει το καλό σενάριο για τη χώρα, ενώ σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος των διαθεσίμων της εταιρείας βρίσκεται στο εξωτερικό." Ολόκληρο το άρθρο εδώ: capital.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις