Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τελευταία νέα

-"Άρτα. Δύο παθολόγοι για 30.000 κατοίκους. Ιδιαίτερα σοβαρά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην Άρτα και σ' αυτά στέκεται ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αλέξανδρος Μάνος, για να επισημάνει: «Φανταστείτε δύο παθολόγοι που βρίσκονται στον ΕΟΠΥΥ τι μπορούν να εξυπηρετήσουν, όταν ο όγκος των ασφαλισμένων από τη συνένωση των ταμείων σε επίπεδο νομού Άρτας πρέπει να ξεπερνά τις 25.000 με 30.000. Φανταστείτε όταν εδώ έρχονται από την Πρέβεζα, από την Αμφιλοχία, αρκετοί από το νομό Ιωαννίνων που συνορεύουν με τη Φιλιππιάδα, έρχονται εδώ. Το μόνο παρήγορο είναι ότι κατόρθωσε τουλάχιστον αυτός εδώ ο νομός σε επίπεδο Αγροτικών Ιατρείων να υπάρχει μια στοιχειώδης κάλυψη όσον αφορά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και μπορούν οι συνάδελφοι και συνταγογραφούν στις απομακρυσμένες περιοχές»"
Διαβάστε περισσότερα: epiruspost.gr

-Έκθεση φωτογραφίας στην Άρτα: Ο Γιώργος Κατσιγιάννης και η Σοφία Κωστούλα διοργανώνουν, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αρταίων, έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Χορός» του φωτογράφου Γεώργιου Κατσιγιάννη. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πρώην καφέ «Βυζάντιο» (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως) από την Δευτέρα 27 έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το απόγευμα ως τις 12 τα μεσάνυχτα.
Την έκθεση φωτογραφίας θα πλαισιώσουν παράλληλες δράσεις, όλες σε σχέση με το χορό που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία της Εθνικής Αντιστάσεως την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Τρίτη 28.8. 
21:30 μ.μ.- 24:00 μ.μ
Zumba Fitness και Hip-Hop, όπου θα υπάρξει δυνατότητα να χορέψει το κοινό μαζί με τους instructors zumba.

Πέμπτη 30.08 
21:30 μ.μ - 24:00 μ.μ.
Αφιέρωμα στο Flamenco που θα μας ταξιδέψει στα καντούνια της Ανδαλουσίας και στο Αργεντίνικο Τάνγκο για μια βόλτα στο Μπουένος Άιρες.

Παρασκευή 31.8. 
21:30 μ.μ.- 24:00 μ.μ.
Χορευτές από όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους χορεύοντας σε ρυθμούς της Latin μουσικής.
Πηγή: arta.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις