Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πετρέλαιο, ΙΕΚ και ακρίδες

-Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτός ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πιο κρύος, με το πετρέλαιο στο 1,50 ευρώ.  Η τιμωρία του παγώματος από την κυβέρνηση και την τρόικα γίνεται για να βάλουν μυαλό οι Έλληνες γενικά. Αν θέλετε να δείτε λεπτομέρειες διαβάστε εδώ nooz.gr, για καλό και για κακό πάρτε και καμιά ξυλόσομπα....

-"Νέα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια λειτουργούν επί της ουσίας σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος φέρνει στο φως της δη­μοσιότητας το «Π». Αυτήν τη φορά η μέθοδος δεν συνί­σταται στη δημιουργία ενός πολυδαί­δαλου συστήματος «δορυφορικών» εταιρειών με στόχο στην εισφοροδιαφυγή, αλλά στην κατάρτιση και χρήση πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτήτων του ΙΚΑ με στόχο την εξασφάλιση ακό­μα και επιδοτήσεων από το Δημόσιο!" Διαβάστε περισσότερα:
topontiki.gr

Εν τω μεταξύ τα μεγάλα τζάκια της Ελλάδας άρχισαν να τσακώνονται! Οι επιχειρηματίες των Μέσων Ενημέρωσης με τους ιδιοκτήτες supermarket, τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια:
-"Σοκ προκαλεί η σφοδρή επίθεση του Σταύρου Ψυχάρη σε πασίγνωστες επιχειρηματικές οικογένειες της Αθήνας οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των σούπερ μάρκετ και των πετρελαιοειδών. Τις αποκαλεί "Ακρίδες!" σε editorial της on line έκδοσης του ΒΗΜΑτος και όπως όλα δείχνουν ο χαρακτηρισμός φωτογραφίζει συγκεκριμένους επιχειρηματίες οι οποίοι συνεργάζονται στις προσφορές με ανταγωνιστική εβδομαδιαία εφημερίδα." Διαβάστε περισσότερα: kourdistoportocali

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Δείτε τι δήλωνε πέρυσι το καμάρι μας ο Πρωθυπουργός μας! Aπό τον Σεπτέμβρη του 2011 στο Σεπτέμβρη του 2012 πολλά άλλαξαν! Μην ξεχνάμε μιλάμε για μια απο τις πιο κερδοφόρες εταιρίες τον ΟΠΑΠ. Μέσα στην φτώχεια των Ελλήνων, το τελευταίο αποκούμπι... Φέτος άλλαξε γνώμη και πουλάει - χαρίζει αυτός! Κατακαημένοι Έλληνες τι μας βρήκε τι μας βρήκε:





Δημοφιλεις αναρτήσεις