Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ ΤΕΧΝΕΣ & ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Το οικοτροφείο ΑΙΟΛΟΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ε.Ψ.Ε.Π που στεγάζεται στα Αμπέλια Αμμοτόπου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους της αιρετής τους Περιφέρειας Ηπείρου,
τον κ. Κατέρη Ιωάννη Περιφερειακό Σύμβουλο, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων κ.Βασιλάκη Βικτωρία,την κ. Καμπούρη Δέσποινα Κοινωνική λειτουργό και προισταμένη τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του Φεστιβάλ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία το διήμερο της 10ης και 11ης Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα «Μακρυγιάννης» στην Άρτα.
Επίσης ευχαριστεί ολόθερμα τον Κ. Παπάνη Ευστράτιο Επίκουρο καθηγητή Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίο Αιγαίου, την κ.Μαμαλάκη Ευαγγελία Κοινωνική λειτουργό, τον σκηνοθέτη Κο Σαρλή Σωτήριο όπως και την μουσικό κ.Παπαχρήστου Κλεοπάτρα , τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας ,την ομάδα αφήγησης παραμυθιών «Ράβε – ξήλωνε» από τα Ιωάννινα, την Κοινωνική λειτουργό κ.Ζαρονίκου Σταυρούλα τις εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, την κ.Μπαλατσούκα Αικατερίνη Κοινωνική λειτουργό τις ομάδες tango Argentino Άρτας και tango Argentino Πρέβεζας, την Κοινωνική λειτουργό κ.Μπούτικου Αικατερίνη, την Αρτινή Παρέα που μας ταξίδεψε στο μαγικό κόσμο της μουσικής, όπως και την Κα Σουρή Αναστασία που επιμελήθηκε την διακόσμηση του χώρου μαζί με τους κοινωνικούς επιστήμονες της Κοινωφελούς Εργασίας της Ε.Ψ.Ε.Π. Όπως επίσης όλους τους φορείς και τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Ιωάννη Παπαλέξη για την ανταπόκρισή του στη στήριξη του Φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου.




Σας ευχαριστούμε




Το Οικοτροφείο « Αίολος» . και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ψ.Ε.Π

Δημοφιλεις αναρτήσεις