Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Tech and music

Ας δούμε τα τελευταία νέα γύρω από την τεχνολογία:
-Όπως έχουμε μάθει όλοι όσοι χρησιμοποιούσαμε τον Messenger της Microsoft, αυτός κλείνει και όλοι οι λογαριασμοί μεταφέρονται στο Skype:
"Μια νέα έκδοση του Skype κάνει την υπηρεσία πολύ καλύτερη για τους χρήστες εν όψει και της κατάργησης του MSN Messenger μέσα στο 2013." Διαβάστε περισσότερα: e-go.gr

-Δεν ξέρουμε αν θυμάστε την ιστορία με τους "πράκτορες" στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου; Αυτοί που βιντεοσκοπούσαν διάφορα σημεία των νησιών; Η ιστορία περιέχει από όλα,  πράκτορες, περιπέτεια, γέλιο...  Αυτές τις μέρες βγήκε και το παιχνίδι...:
"Δύο Τσέχοι, στων οποίων την κατοχή βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες στρατιωτικών εγκαταστάσεων, συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Λήμνο με την κατηγορία της κατασκοπείας. Οι ίδιοι, πάντως, υποστήριξαν ότι συνέλεγαν οπτικό υλικό για την ανάπτυξη ενός... βιντεοπαιχνιδιού." Διαβάστε περισσότερα: news.in.gr
Απόσπασμα από το παιχνίδι ARMA III:


-Ποια ήταν τα κορυφαία κινηματογραφικά τραγούδια του 2012; Στην ιστορία θα μείνει το τραγούδι των Νάνων από το Hobbit, που έκανε να ανατριχιάσουν εκατομμύρια άνθρωποι:


-Το Skyfall της Adele; ξαναγράψαμε για αυτό αλλά απόψε θα το ακούσουμε διαφορετικά. Το πήραν οι Liebe το μίξαραν και ακούγεται ακόμα πιο δυνατό!




Δημοφιλεις αναρτήσεις