Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τελευταία νέα

-"Άρτα: Σήκωσαν αγροτικά μηχανήματα από τον κάμπο. Επιδημία αποτελεί για την πεδινή Άρτα η κλοπή αγροτικών μηχανημάτων η οποία εδώ και πέντε χρόνια συνεχίζεται, μάλιστα κατά διαστήματα με ένταση. Σύμφωνα με τους αγρότες της περιοχής στο διάστημα αυτό έχουν κλαπεί πάνω από πενήντα αγροτικά μηχανήματα.Οι κλοπές έχουν καταγραφεί κυρίως στα χωριά Αγία Παρασκευή, Ανθότοπος και Κολομόδια της Δημοτικής Ενότητας Αμβρακικού. Διαβάστε περισσότερα: epiruspost.gr

-"Φιλιππιάδα: Εξαφάνιση- μυστήριο, με άκρα μυστικότητα η έρευνα της Αστυνομίας. Η μυστικότητα κάτω από την οποία διεξάγεται η αστυνομική έρευνα δείχνει ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Και η έρευνα αφορά στην εξαφάνιση ενός 48χρονου από την Φιλιππιάδα η οποία μετρά αρκετές ημέρες όμως καταγγέλθηκε τελευταία στην αστυνομία. Ο 48χρονος έφυγε από το σπίτι του με κατεύθυνση προς την Άρτα. Την εξαφάνιση κατήγγειλε συγγενικό του πρόσωπο και στην αστυνομία σήμανε συναγερμός." Διαβάστε περισσότερα: epiruspost.gr

"Άρτα: Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας συνεχίζονται με έμπνευση, φαντασία και ευρηματικότητα. Η συμμετοχή φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς η κρίση μάλλον λειτουργεί ως αφορμή για σάτιρα, διακωμώδηση και λυτρωτική γελοιοποίηση προσώπων και καταστάσεων.
Τα περισσότερα θέματα θα είναι επίκαιρα και θα καυτηριάζουν τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες των καιρών. Θα παρελάσουν οι τρόφιμοι των χρυσών κελιών του Κορυδαλλού, οι λίστες και οι ληστές θα έχουν την τιμητική τους, η τρόικα και οι παρατρεχάμενοι θα δώσουν το παρόν, starγριές σε dancing ρυθμούς θα μας ξετρελάνουν, οι ANONYMOUS θα «χτυπήσουν» για πρώτη φορά, αλλά και ποδηλάτες, χίπισσες, μαθητές και μαθήτριες, γαμπροί και νύφες, γλάστρες, κηπουροί και πορτοκάλια, IMO, παστωμένες σαρδέλες, κ.λ.π. θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.
Η καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30 το απόγευμα.
•Tην αφίσα και την πρόσκληση του Καρναβαλιού σχεδίασε η Μελίντα Πανταζή.
•Χορηγός της αφίσας το ΡΑΔΙΟ ΤΑΧΙ ΑΡΤΑΣ.
•Τη μουσική κάλυψη της καρναβαλικής παρέλασης θα έχει ο D.J. DIOS SEIMENIS, ενώ ο ART TV θα καλύψει απ’ ευθείας την παρέλαση.
•Την καρναβαλική παρέλαση θα παρουσιάσει η Μαρίνα Αγγελάκη.

Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για δημιουργική συμμετοχή στο φετινό καρναβάλι.
Για την Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας
Κική Μανοπούλου Κυριακούλα Κουτσούμπα
2681026007 2681050036"
Πηγή: www.arta.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις