Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Αρνήσου το αρνί σου

Τέσσερις Μαΐου, μία μέρα πριν το Πάσχα το 2013. Κάθε Έλληνας είναι διατεθειμένος να αρνηθεί ακόμα και το αρνί του, αρκεί να στείλει ο Σόιμπλε, το αεροπλάνο με τα λαχταριστά ευρώ που λείπουν πια σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Με τι επιτόκιο θα τα στείλει και τι αντίτιμο θα πληρώσουμε δεν έχει σημασία. Ο φόβος της έλλειψης του χρήματος έχει τυφλώσει ακόμα και τους πιο λογικούς ανθρώπους. Σήμερα σου ζητάνε να αρνηθείς το αρνί σου, ήδη σε πολλούς ανθρώπους έχουν αρνηθεί την εργασία, το σπίτι τους, την περιουσία τους, την οικογένεια τους και να μην ξεχνάμε σε τέσσερις χιλιάδες (4,000) Έλληνες ζήτησαν να αρνηθούν και την ζωή τους.

Στις μικρές στιγμές της χαράς του Πάσχα δεν ξεχνάμε στιγμή τους προδότες της Ελλάδας, μιλάμε με τους φίλους μας και προσπαθούμε να δώσουμε κουράγιο σε όλους.

Ο τίτλος  "Αρνήσου το αρνί σου" έγινε θέμα με διαφορετικό περιεχόμενο και σε άλλα blogs:

paramithas.gr/
"Εδώ και χρόνια, δεν θυμάμαι να έχει πέσει στην τηλεόραση τόση διαφήμιση με θέμα το αρνί του Πάσχα, αλλά και τόσες ειδήσεις για την τιμή που πουλιέται, πόσο το αγοράζει ο κόσμος και τέτοια, όσο την εβδομάδα που μας πέρασε, κι αυτή που περνάμε!! Έτσι κάποια στιγμή, αποφάσισα να φτιάξω ένα μικρό βίντεο με τις δύο βασικές διαφημίσεις και ένα τραγούδι για το αρνί, απ΄όπου μάλλον πήρανε και τον τίτλο, σε μια από τις διαφημίσεις, ενώ εγώ τον έχω βάλει τίτλο του post." Διαβάστε περισσότερα:
paramithas.gr/


tvxs.gr
"Αρνήσου το αρνί σου…μας προτείνει μια διαφήμιση τηλεοπτική – πανικόβλητη - για τον πασχαλινό της τζίρο, θυμίζοντας μας την αντίστοιχη «μαμά» με τον Τζάμπα - ζεις υιό της που ψάχνει τρόπους να αγοράσει τζάμπα ηλεκτρονικά εν μέσω απόλυτης κρίσης…" Διαβάστε περισσότερα: tvxs.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις