Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Παντού!



Καλό απόγευμα από το artamou, επιστροφή στην Άρτα, καθώς είμασταν εκτός. Όπως είδατε αυτές τις μέρες αναμεταδίδουμε το ζωντανό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Aυτό γίνεται με ομόφωνη απόφαση και των τεσσάρων ιδιοκτητών του blog.

Oι βασικοί λόγοι που το κάνουμε είναι:
-Επειδή από την μέρα που  έκλεισε την ΕΡΤ, το πρόγραμμα της έχει τόση τηλεθέαση μέσω web που και εμείς ακόμα που δεν συγκινούμαστε με τέτοια, έχουμε πάθει πλάκα. Απλά τρεις φορές από πριν!
Το artamou πραγματικά τα σπάει αυτές τις μέρες κοιτάμε τα στατιστικά και δεν το πιστεύουμε....

- Δεύτερος λόγος που αναμεταδίδουμε, είναι γιατί επιτέλους θέλουμε να σπάσουμε και εμείς αυγά, μόνο ο Σαμαράς θα κάνει ομελέτες;

- Τέλος αν δεν υπήρχε το internet, και ζούσαμε σε άλλη εποχή θα ήταν οι πειρατικοί σταθμοί που θα έκαναν αυτή τη δουλειά! Μέχρι και η κυβέρνηση ζήλεψε εκείνη την  απίθανη εποχή και άρχισε να ανοίγει δικά της πειρατικά κανάλια (το θρυλικό NEΡΙΤ μια ανοίγει μια κλείνει...) ραδιογωνιόμετρα και αστυνομία ψάχνουν για παράνομους πομπούς...

pitsirikos.net
"Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι -στην Ελλάδα και το εξωτερικό- κινητοποιήθηκαν, για να υπερασπιστούν τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, την ελευθερία της έκφρασης, την ενημέρωση και την Δημοκρατία.
Χιλιάδες άνθρωποι φρόντισαν, ώστε το πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ να φτάσει μέσα από το Διαδίκτυο σε εκατομμύρια σπίτια.
Η κυβερνητική προπαγάνδα για διεφθαρμένους και τεμπέληδες εργαζόμενους έπεσε στο κενό.
Το παραμύθι που θέλει όλους τους πολίτες να είναι καθάρματα και τους Σαμαράδες, τους Πάγκαλους και τους Κεδίκογλου ακέραιους πατριώτες τελειώνει εδώ.
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η ΕΡΤ άνοιξε. Και είναι όμορφη. Πιο όμορφη από ποτέ.
Η Ελλάδα απέκτησε δημόσια τηλεόραση." Διαβάστε όλο το άρθρο: pitsirikos.net


Δημοφιλεις αναρτήσεις