Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ελλάδα ζωντανοί νεκροί 2013 (Greece Walking Dead 2013)



Bonus: είδηση για την ΕΔΤ (μάλλον το ΝΕΡΙΤ πάει...)
advertising.gr
"Το στούντιο από το οποίο εκπέμπει η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, με τη μεταβατική της μορφή, ανήκει στους αδελφούς Χρίστο και Νίνο Ελματζόγλου, ιδιοκτήτες της εταιρείας «Τηλεοπτικαί Επιχειρήσεις Α.Ε», στην οποία έχουν μετοχές από το 2007 – μετά την άδεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού - οι εταιρείες «Πήγασος» του Φώτη Μπόμπολα και ο ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη. Θυμίζουμε ότι τα στούντιο της Παιανίας, συνιστούσαν τη δεκαετία του '90 μια μεγάλη επένδυση, έχει φιλοξενηθεί για χρόνια το Mega, ενώ το 1999 γυρίστηκε εκεί ο “Μεγάλος Αδελφός” του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον οποίο οι δύο εκδοτικές εταιρείες (Πήγασος και ΔΟΛ) είχαν ζητήσει προ 6ετίας την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι προφανής: Για να μην διακινδυνεύσουν να κατηγορηθούν για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά μιας και έχουν επίσης τις εταιρείας Ανωση (Πήγασος) και ΑΤΑ Studio (ΔΟΛ). Ωστόσο το στούντιο ανήκει 100% στον Ν.Ελματζόγλου ενώ με το εγχείρημα αποσαφηνίζεται από πηγές της αγοράς, δεν έχουν σχέση οι δύο μεγαλοεκδότες.

Δεν αποκλείεται το κανάλι, στο μεταβατικό στάδιο, να εκπέμψει μέσα από την συχνότητα του Alter, όπου υπάρχει όλος ο εξοπλισμός.

Πάντως έξω από τα στούντιο της Παιανίας βρίσκονταν το απόγευμα της Τρίτης ένα βαν του ΟΤΕ, δύο περιπολικά και εντός γνωστός σκηνοθέτης της ιδιωτικής τηλεόρασης, ο οποίος είχε θέση ΠΕΘ στην ΕΡΤ και επίσης ένας τεχνικός διευθυντής εταιρείας που προμηθεύει τους τηλεοπτικούς σταθμούς με τεχνολογικό υλικό.

Τέλος, “πόρτα” έφαγε η κυβέρνηση από το Ελληνικό Κέντρου Κινηματογράφου, στο οποίο έκανε κρούση προκειμένου να αγοράσει πρόγραμμα για το νέο μεταβατικό φορέα."
Διαβάστε περισσότερα: advertising.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις