Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τελευταία νέα

-ΗΠΕΙΡΟΣ: "Εντατικοποίηση των ελέγχων για τον εντοπισμό Κούπα και συνεργών. Ένα πλήθος στοιχείων αλλά και πληροφοριών έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου για τις κινήσεις των δύο δραπετών των φυλακών Τρικάλων οι οποίοι από τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου βρίσκονταν στην περιοχή. Τα περισσότερα από αυτά, όπως το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε πάνω στο Μάριαν Κόλα, τα πακέτα με το φαγητό και το αλεξίσφαιρο γιλέκο που άφησε πίσω του κατά τη διαφυγή του ο Ιλίρ Κούπα, αντικείμενα που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία ύστερα από εφόδους σε σπίτια και άλλους χώρους, όπως στο Πολύδροσο και το Άνω Ζάλογγο κι άλλα βρίσκονται για επεξεργασία στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι μετά την πρώτη φάση της βαλιστικής εξέτασης στο Καλάσνικοφ του Μάριαν Κόλα καθώς φαίνεται ότι δεν ήταν το συγκεκριμένο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στις δύο δολοφονίες της άτυχης Κατερίνας από τα Ίσθμια και του αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο. Με αυτό είχε πυροβολήσει 17 φορές, τις έξι τελευταίες στη Βροσύνα." Διαβάστε περισσότερα: epiruspost.gr

Σχετικά με την τρομερή προπαγάνδα είναι το άρθρο του Στάθη:

enikos.gr/stathis
"Δεν έχουν βαρεθεί ούτε την ίδια τους την προπαγάνδα. Θέλουν να κάνουν μπάχαλο (κερδώο για χρυσοκανθάρους) ό,τι απέμεινε απ’ το ΕΣΥ και αμέσως γεμίζουν οι οθόνες των διαπλεκόμενων καναλιών ου μην και οι στήλες των διαπλεκόμενων εφημερίδων με ρεπορτάζ για τυφλούς-μαϊμού και κουτσούς πρίμες μπαλαρίνες στα Μπολσόι. Προπαγάνδα εμετική και χιλιοπαιγμένη. Κι επιπλέον ξεφτιλισμένη! Τόσον που τη μια μέρα οι τυφλοί-μαϊμού εις μίαν συγκεκριμένη νήσον αποτελούν το 60% των εκεί τυφλών, την επομένη το -μας συγχωρείτε, λάθος- 30% και στο τέλος συμποσούνται απλώς σ’ έναν-δυο λεχρίτες - πελατάκια του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ.

Τα ίδια έκαμαν -καμία πρωτοτυπία- και με τους «επίορκους» στο Δημόσιο. Τους έβγαζαν πέντε-δέκα χιλιάδες που εν τέλει ήταν 96 (αν δεν είναι 16), με αποτέλεσμα τώρα να απολύουν τους δημοσίους υπαλλήλους κατά δεκάδες χιλιάδες. Τα ίδια, όταν ήθελαν να πετσοκόψουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα - σεντονιάδες στις εφημερίδες και ιερεμιάδες στις οθόνες για «υψηλόμισθους» και «ρετιρέ» (που έπαιρναν εν τέλει 1.200 ή 1.600 ευρώ), για να παίρνουν τώρα (όσοι ακόμα δουλεύουν) 800 και 600 και 400 ευρώ - και να ’ναι «ευχαριστημένοι» (διότι «άλλοι δεν παίρνουν τίποτα», όπως μας λένε ξετσίπωτα οι δήμιοί μας).


Προφανώς η προπαγάνδα δεν χρειάζεται ευρήματα και πρωτοτυπίες. Της αρκεί η επανάληψη. Με την ίδια επιχειρηματολογία έγιναν τρεις πόλεμοι και έξι στρατιωτικές επεμβάσεις - θα ψάχνουμε τώρα εμείς για φρεσκαδούρες προκειμένου να κλείσουμε την ΕΡΤ ή να βάλουμε νέους φόρους; Η διαφθορά, κύριοι! Φταίει ο ταξιτζής που πειράζει το κοντέρ και όχι ο κ. Βενιζέλος που (δεν) πείραξε τη Λίστα Λαγκάρντ. Στην πείνα ο ταξιτζής, στην οργάνωση της ακόμα βαθύτερης πείνας του ταξιτζή ο κ. Βενιζέλος.
Διαβάστε όλο το άρθρο: enikos.gr/stathis



Δημοφιλεις αναρτήσεις