Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το μνημόνιο είναι ευλογία

Φωτογραφία από το koutipandoras.gr
Θα θέλαμε να βρούμε να γράψουμε κάτι αισιόδοξο αυτές τις μέρες αλλά ακόμα και οι κυβερνητικές εφημερίδες όπως η Καθημερινή, ανακοινώνουν το νέο μνημόνιο:

koutipandoras.gr
"Ο Σεπτέμβριος δεν θα φέρει μόνο το φθινόπωρο, αλλά και νέο μνημόνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής». Την ώρα που το ΔΝΤ ζητά νέες μειώσεις μισθών και τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, η κυβέρνηση αναμένεται να διατηρήσει το χαράτσι στα ακίνητα και το 2014. Κι αυτό γιατί θεωρείται πολύ δύσκολο να θεσπιστεί νέος ενιαίος φόρος ακινήτων μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. 

Από τις αρχές Αυγούστου, εξάλλου, οι φορολογικές αρχές θα έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων, ενώ μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα οφείλει το υπουργείο Οικονομικών να εκδώσει το σχέδιο δράσης που θα προσδιορίζει τα μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση των ποσοστών είσπραξης φόρου ακίνητης περιουσίας. Έως το Σεπτέμβριο, επίσης, το υπουργείο θα πρέπει να έχει καταθέσει σχέδιο νόμου στη Βουλή που θα προβλέπει φορολογικά κίνητρα για τις περιλάλητες επενδύσεις." Διαβάστε όλο το άρθρο:  koutipandoras.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις