Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μedia και social media

Όπως ακούσαμε σήμερα το ΚΚΕ πουλάει τον τηλεοπτικό και τον ραδιοφωνικό του σταθμό. Φυσικά η κρίση δημιουργεί κωμικοτραγικές εξελίξεις που κάνουν τους πάντες να εξευτελίζονται. Aς το δούμε από την αστεία πλευρά, γιατί αν το δούμε κανονικά, δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας:

"Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα θα μας θάψουν όλους», το ΚΚΕ πούλησε σε επιχειρηματία τον τηλεοπτικό και τον ραδιοφωνικό σταθμό 902, ενώ υπάρχει η σκέψη να του πουλήσει και τον «Ριζοσπάστη» αν ο επιχειρηματίας δεχτεί να κρατήσει τον τίτλο και το σφυροδρέπανο. 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο επιχειρηματίας που αγόρασε τον 902 είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, και το ΚΚΕ αναφέρει πως προτίμησε τον Μαρινάκη επειδή ο Ολυμπιακός φοράει κόκκινα.
Όλοι οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού 902 θα απολυθούν αλλά αυτοί δεν δουλεύουν στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, οπότε δεν πειράζει που θα μείνουν άνεργοι και δεν πρέπει να τους συμπαρασταθεί κανείς."  Διαβάστε περισσότερα:  pitsirikos.net


Aς δούμε τα τρία δημοφιλέστερα tweets της προηγούμενης εβδομάδας:

-Για κάθε άτομο που απολύει ο ΣΚΑΙ θα φυτέψει 10 δεντράκια για να μην λέτε ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι.

-το έπαιξα κορώνα γράμματα αν θα πιω σήμερα -και τι βγήκε; -Corona

-Η άλλη Τρώει και δεν Παχαίνει. Μαυρίζει και δεν καίγεται. Ερωτεύεται και δεν πληγωνεται. Την Πυροβολώ και δεν...Ουπς.

Δημοφιλεις αναρτήσεις