Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Tech news

Ένα από τα δυνατά ατού των laptop της Αpple (apple.com/macbook-air) είναι ότι η διάρκεια στις μπαταρίες τους είναι απίστευτα πιο μεγάλη από των Windows based. Kρατάνε 12 ώρες ανοικτά, και μάλιστα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο software χρήστες αναφέρουν μέχρι και 15 ώρες λειτουργία.....


Μια νέα ιδέα για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει σύνδεση στο internet. Όπου υπάρχουν δυσκολίες και λίγα χρήματα (παράδειγμα Ινδία... Ελλάδα (πλάκα κάνουμε...;;;)), αξίζει να διαβάσουμε πως το σκέφτηκαν και πως λειτουργεί. Μηχανή αναζήτησης σαν το Google, offline... thenextweb.com. To the Next Web πάντως έγινε πολύ όμορφο με το νέο σχεδιασμό του.


Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε πως περνάνε τα χρόνια παρά μόνο αν δούμε μια φωτογραφία ή ένα video από το παρελθόν. Το 2008 είχαμε το earta.gr που δεν υπάρχει πια και βάζαμε μουσική μέσα από το Last.Fm, (ήταν το μόνο που είχε καλή ποιότητα ήχου και δωρεάν περιεχόμενο).  Eκείνες τις μέρες ακόμα δεν είχαν βγει τα Windows 7 και τα XP ήταν μονόδρομος. Πόσο αρχαία και επίπεδα φαίνονται όλα... Αξιζει να δούμε πως ήταν το Google τότε (αφού είχε φορτώσει το site, στο lastfm πρέπει να έπαιζαν PetShopBoys είχαν βγάλει το love etc τότε):

Δημοφιλεις αναρτήσεις