Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τελευταία νέα

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Τα τελευταία νέα:

-ΆΡΤΑ:  "Μετά από μία βόλτα που έκανα σήμερα στην αγορά της Άρτας, απ' ότι είδα οι καταστηματάρχες ακολούθησαν την προτροπή του Εμπορικού Συλλόγου και την φωνή της κοινής λογικής και παρέμειναν κλειστοί, καθώς στην Άρτα δεν υπάρχουν πολυκαταστήματα και Malls... Όσο για τον κόσμο, τους καταναλωτές, αδιαφόρησαν, όχι για ιδεολογικούς, αλλά κυρίως για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε, όπως έγραψε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην ανοιχτή επιστολή της προς τους καταναλωτές: «Δεν λείπουν από τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές ώρες για να ψωνίσουν, αλλά τα χρήματα και οι μισθοί για να ζήσουν αξιοπρεπώς»..." Διαβάστε περισσότερα: tilevoasartas


-ΗΠΕΙΡΟΣ: "Χτύπημα σε κύκλωμα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων. Συνέλαβαν δύο στην Άρτα-με χειροπέδες και ο «εγκέφαλος» Στα χνάρια ενός μεγάλου κυκλώματος οδήγησε η σύλληψη δυο ατόμων το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας, όταν επεδίωκαν να κλέψουν αυτοκίνητο από την περιοχή Τριγώνου. Κι αυτό διότι μετά τη σύλληψη των δυο ατόμων που εντοπίστηκαν και τελικά συνελήφθησαν στην πόλη μας, άρχισε να ξετυλίγεται ένα μεγάλο κουβάρι που φέρνει στο φως, όπως όλα δείχνουν, ένα αρκετά μεγάλο όσο και δραστήριο κύκλωμα με πανελλαδική, κατά πάσα περίπτωση, δράση. Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας εξελίσσεται από προχθές σε όλη την περιοχή της Ηπείρου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία που προκύπτουν αυξάνονται με ταχύτητα τέτοια, έτσι ώστε να επιβάλλεται πλέον η συνεργασία και άλλων Διευθύνσεων ανά την Ελλάδα, προκειμένου να εξαρθρωθεί το κύκλωμα." Διαβάστε περισσότερα:  ixotisartas.gr


Aπό τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στην Ελλάδα. Μικροί μεγάλοι αγαπούσαν τα αστεία του και τον καυστικό τρόπο με τον οποίο σατίριζε την επικαιρότητα.
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου, ο Γιάννης Καλαμίτσης έφυγε χτες από την ζωή. Εκτός από δημοσιογράφος ήταν και στιχουργός με πολλά γνωστά μας τραγούδια.:


Bonus:

Aπό το .topontiki.gr


Bonus 2:
Tα χρυσάνθεμα, είναι λουλούδια που υπάρχουν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Ανθίζουν Οκτώβρη και Νοέμβρη. Μια φωτογραφία από τα δικά μας:

Δημοφιλεις αναρτήσεις