Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τech news

Αυτά θα συμβούν στην τεχνολογία το 2014:
deasy.gr
"Τα 10 εκατομμύρια συσκευές αναμένεται να φθάσουν οι πωλήσεις των wearable electronics (ρολόγια, γυαλιά κ.ά.)

Η συνολική αξία των παραπάνω συσκευών αναμένεται να φθάσει τα 3 δισ. δολάρια.

Τα έξυπνα γυαλιά αναμένεται να αποφέρουν τα περισσότερα έσοδα, με τις πωλήσεις να υπολογίζονται σε περίπου 4 εκατομμύρια τεμάχια, με μέση τιμή λιανικής πώλησης τα 500 δολάρια.

Οι πωλήσεις των έξυπνων βραχιολιών φυσικής κατάστασης αναμένεται να φθάσουν τα 4 εκατομμύρια σε τεμάχια, με μέση τιμή πώλησης τα 140 δολάρια, ενώ τα έξυπνα ρολόγια θα αγγίξουν σε πωλήσεις τα 2 εκατομμύρια, με μέση τιμή πώλησης τα 200 δολάρια.

50 εκατομμύρια νοικοκυριά θα διπλασιάσουν τις τηλεοπτικές συνδρομές τους

H συνολική αξία των δικαιωμάτων αναμετάδοσης των δημοφιλέστερων αθλητικών διοργανώσεων θα σημειώσει αύξηση της τάξεως του 14%, καθοδηγούμενη από αθλητικά πρωταθλήματα της Βόρειας Αμερικής και από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Tα phablets (τα μεγάλα smartphones με οθόνη από 5 έως 6,9 ίντσες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κινητά τηλέφωνα και ως tablets), θα ξεπεράσουν τις πωλήσεις των tablets κατά 25 δισ. δολάρια.

Οι συνολικές, ανά τον κόσμο, πωλήσεις smartphones, tablets, ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεων και κονσόλων παιχνιδιών θα υπερβούν τα 750 δισ. δολάρια.

Τα smartphones, το κυριότερο προϊόν των διασυνδεδεμένων συσκευών (με 375 δισ. δολάρια κύκλο εργασιών κατά το 2014), πλησιάζουν σε σημείο κορεσμού στις περισσότερες ηλικιακές ομάδες, εκτός από την ομάδα 55+ ετών.

Το 2014, τα άμεσα μηνύματα κινητών τηλεφώνων (IMS) θα καλύψουν περίπου το 70% όλων των γραπτών μηνυμάτων που θα σταλούν μέσω κινητών τηλεφώνων, αλλά μόνο το 3% της αξίας του συνόλου των γραπτών μηνυμάτων."
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: deasy.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις