Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αuto moto news

Έχουμε 2014 και η τεχνολογία έχει φτάσει και στα κράνη για μηχανές. Ηead Up Display με ηλεκτρονικό καθρέφτη, GPS, και πολλά άλλα καλούδια, μέχρι δικό του λειτουργικό σύστημα έχει:



Eν τω μεταξύ οι Άγγλοι προσπαθούν να διαφημίσουν την Jaguar XE:







Bonus internet safe news:
Όπως είδαμε όλοι, η Apple δέχτηκε το τελευταίο διάστημα ένα απίστευτο χαστούκι καθώς το icloud (ο cloud χώρος αποθήκευσης δεδομένων των χρηστών της) αποδείχτηκε πολύ εύκολος στο σπάσιμο των κωδικών εισόδου και πολύ διάσημοι έπεσαν θύματα σε hackers:

"Χάκαραν από το iCloud και φωτογραφίες του Λάκη. «Ρούφηξαν» ό,τι είχε στο κίνητό του,Ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει πώς οι χάκερ του έκλεψαν φωτογραφίες και τηλέφωνα - Δεν ήταν σφάλμα της Apple αλλά κακόβουλη επίθεση
Μπορεί η ιστορία της υποκλοπής των «απαγορευμένων» προσωπικών αισθησιακών φωτογραφιών αστέρων του Χόλιγουντ να έκανε άνω κάτω το FBI και η παραβίαση αρχείων του iCloud να απασχολεί όχι μόνο τους αστέρες της Τέχνης αλλά όλο τον κόσμο, ωστόσο οι παγκόσμιες διαστάσεις της αγγίζουν και την Ελλάδα. 
Εκπληκτοι Ελληνες είδαν τα τηλεφωνικά και φωτογραφικά τους αρχεία να μεταφέρονται σε άλλους λογαριασμούς και ειδοποίησαν αμέσως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να μπλοκάρουν τις διαρροές και να εντοπίσουν τους χάκερ. Θύμα κακόβουλης επίθεσης και αρπαγής των προσωπικών του δεδομένων είναι και ένας από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ, πρόσωπο της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο Λάκης Λαζόπουλος. Η περίπτωση του Ελληνα ηθοποιού είναι ανάλογη με αυτή της Τζένιφερ Λόρενς, αφού κάποιος μέσω iCloud είχε αποσπάσει και μεταφέρει σε έναν τυχαίο λογαριασμό όλα τα αρχεία του..." Διαβάστε περισσότερα: protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις