Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ηπειρώτικες όχθες 2015 στο Δήμο Ζηρού

Πηγή: artinews.gr
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η μεγαλύτερη οργάνωση αποδήμων Ηπειρωτών, στην προσπάθειά της να στεριώσει ένα πολιτιστικό, περιβαλλοντικό θεσμό μακράς πνοής και ουσιαστικής προσφοράς για την Ήπειρο, δημιούργησε τις «Ηπειρώτικες Όχθες», ένα αντάμωμα πολιτιστικών και περιβαλλοντικών εκδηλώσεων και δράσεων αποτελούν ένα θεσμό που εστιάζει ιδιαίτερα στη συμμετοχή της νεολαίας μέσα από πολύτροπες εκδηλώσεις και δράσεις, προτείνοντας και προτρέποντας τους νέους μας σε ένα ταξίδι μύησης και αποκάλυψης της Ηπείρου της Φύσης και του Πολιτισμού, της συλλογικής έκφρασης και δημιουργίας.


Οι «Ηπειρώτικες όχθες» ιχνηλατούν πολιτιστικές διαδρομές, προβάλλουν περιβαλλοντικές ανησυχίες, αναδεικνύουν τα συγκριτικά πολιτιστικά και φυσικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής με βάση τον πλούσιο υδάτινο πλούτο.

Φέτος, ο Άγιος Γεώργιος του Δήμου Ζηρού έχει επιλεγεί από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για να πραγματοποιηθούν οι «Ηπειρώτικες Όχθες 2015». Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με το Δήμο Ζηρού και ως πιθανή ημερομηνία έναρξης των εκδηλώσεων, αναφέρεται η Κυριακή 12 Ιουλίου.

Οι «Ηπειρώτικες Όχθες 2015» θα ενταχθούν στο καλεντάρι των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού, με προτεινόμενο τίτλο «Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού 2015» και, όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, κ. Χρήστος Γκάρτζιος, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς του δήμου, προκειμένου η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία.

Δημοφιλεις αναρτήσεις