Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Γιάννενα, ο 52χρονος που αναζητούνταν, βρέθηκε νεκρός στην ΒΙΠΕ

Πηγή και φώτο: epiruspost.gr
Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση του 52χρονου Ιωάννη Δημητρίου ο οποίος αγνοούνταν από τις 20 Μαρτίου. Ο 52χρονος, μετά από τρίμηνη αναζήτηση βρέθηκε νεκρός, σε ένα χωράφι στη Βιομηχανική Περιοχή των Ιωαννίνων. Το πτώμα ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και η αναγνώριση έγινε από το μπουφάν που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση. Ένας βοσκός που είχε τα πρόβατα στην συγκεκριμένη περιοχή ήταν ο πρώτος που εντόπισε διάσπαρτα οστά.


Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία σπεύδοντας στο σημείο, εντόπισε ότι είχε απομείνει από την έκθεση στις καιρικές συνθήκες αλλά και τα άγρια ζώα.

Τα αίτια του θανάτου του 52χρονου αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική έκθεση που θα ακολουθήσει καθώς η κατάσταση της σορού δεν επέτρεπε κανένα ασφαλές συμπέρασμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, αργά το μεσημέρι της Τρίτης, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου αναφέρεται:

Σε αγρόκτημα στη Βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων, βρέθηκε πτώμα ανδρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία πιθανολογείται ότι πρόκειται για 52χρονο ημεδαπό, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από οικείους του την 22-03-2015 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στο σημείο κλήθηκε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων.

Η ταυτοποίηση αναμένεται να παραγματοποιηθεί και εργαστηριακά, με αντιπαραβολή γενετικού υλικού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δημοφιλεις αναρτήσεις