Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μεγάλες προσδοκίες για αύξηση του τουρισμού φέτος το καλοκαίρι

Πηγή: epirusgate
Yψηλές είναι οι προσδοκίες από την σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου με την Αθήνα , την Αγγλία αλλά και την ενίσχυση των δρομολογίων για Λάρνακα από το φετινό καλοκαίρι. Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της easyJet από Gatwick (Λονδίνο) προς την Πρέβεζα (Άκτιο) με 2 πτήσεις την εβδομάδα σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.
Οι πτήσεις θα έχουν διάρκεια έως τις 21 Οκτωβρίου του 2015, ενώ υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον στις ηλεκτρονικές κρατήσεις κυρίως από νέους επιβάτες που επιθυμούν να κανονίσουν από νωρίς τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε χαμηλές τιμές. Η αεροπορική εταιρία Blue Sky επίσης, αποφάσισε να προσθέσει ένα επιπλέον δρομολόγια κάθε βδομάδα για το τρίμηνο Ιούλιο –Αύγουστο – Σεπτέμβριο, από το Άκτιο προς της Λάρνακα, λόγω της μεγάλης περσινής προσέλευσης, η οποία έφτασε το ...
90%!!!.Συγκεκριμένα οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Κυριακή, καθ΄όλη τη διάρκεια του τριμήνου. Tέλος έπειτα από απουσία 6 ετών, η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το αεροδρόμιο του Ακτίου, μέσω της εταιρίας Aegean, είναι πλέον γεγονός, έπειτα από μεθοδική και συντονισμένη προσέγγιση των φορέων Πρέβεζας και Λευκάδας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, η πρώτη πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2015. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Το γεγονός αυτό θα προβάλλει πολλαπλά την περιοχή μας αφού σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές Μαΐου τηλεοπτικό συνεργείο θα γυρίσει διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό της aegean, η οποία θα προβάλλει την πόλη μας σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ως τουριστικό προορισμό. Συγκεκριμένα η εταιρία έχει επιλέξει να αναδείξει το ιστορικό κέντρο με το ρολόϊ του Αγίου Χαραλάμπους αλλά και τα γραφικά στενά του Σαϊτάν Παζάρ, προβάλλοντας στο ευρύ κοινό την ομορφιά της Πρέβεζας με βάση την κίνηση που καταγράφηκε το Πάσχα και που αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό που «έρχεται» δυνατά στο προσκήνιο, λόγω της εύκολης πρόσβασης, του ιδιαίτερου τοπίου της αλλά και των τουριστικών υποδομών που διαθέτει.

Δημοφιλεις αναρτήσεις