Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Blog news

Μια σοβαρή είδηση κάνει το γύρω της Ελλάδας και του intenet που αφορά ένα blog της περιοχής μας. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα και ποιος έχει πραγματικά δίκιο:
Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος του 40χρονου Δ.Κ. διαχειριστή του γιαννιώτικου ιστολογίου epirusgate.blogspot.com, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, για κατ’ επανάληψη δημοσίευση αναρτήσεων με εκβιαστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο, σε βάρος του Βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου.
Επιπλέον, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ο 43χρονος ημεδαπός Π.Γ., του οποίου ερευνάται η σχέση (συν)εργασίας με το συγκεκριμένο ιστολόγιο. Ειδικότερα, ο Βουλευτής κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του. Επιπλέον κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καιρό, δεχόταν τηλεφωνήματα από τους διαχειριστές του ιστολογίου, που εκβιαστικά του ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν την ανάρτηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος του. 
Διαβάστε περισσότερα: palmosipirou.gr 

Δημοφιλεις αναρτήσεις