Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές

Όπως έχουμε δει πολλοί στην τηλεόραση, όταν όλοι οι δημοσιογράφοι είχαν απεργία, υπήρχε ένας ή δύο σταθμοί πονηροί που την έσπαγαν. Ας δούμε τι συμβαίνει τώρα:
Με το αίτημα της αποπομπής παραπέμπονται δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών του Σκάι και του Aplha, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, που έσπασαν τη στάση εργασίας των δημοσιογράφων παράλληλα στην 24ωρη απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης.
Οι κινητοποιήσεις έγιναν ως μία ακόμη ένδειξη διαμαρτυρίας της ΕΣΗΕΑ για την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ από τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών σταθμών. Παραπέμπονται συνολικά 24 επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Όλη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τους δημοσιογράφους του Τ/Σ « ALPHA » Βασίλη Παπαδρόσο, Αντώνη Σρόϊτερ, Γιώργο Σμυρνή, Μάρθα Λεκκάκου, Μαρία Κολοβού, Βίκυ Χαντζή, Βαγγέλη Δουράκη, Σταύρο Μονεβασιώτη, Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Βλάχο, Ηρώ Καριοφύλλη, Πέτρο Καρσιώτη, Γιάννη Πιτταρά, Πέτρο Γκάτζια, Χριστίνα Κράτση και Νίκο Κατσαρό και του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» Χρήστο Παναγόπουλο, Νίκο Ευαγγελάτο, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Άρη Πορτοσάλτε, Σία Κοσιώνη, Τάσο Τέλλογλου και Θάνο Δημάδη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής τους από τα μητρώα της Ένωσης. Επιπλέον, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο οποίος συμμετείχε ως προσκεκλημένος σε εκπομπή του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας. Οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΑ «έσπασαν» τη στάση εργασίας, που είχαν προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ, παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ από τους ιδιοκτήτες των Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι αναγκασμένο να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι πρωτόγνωρες δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ, κάνουν επιβεβλημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά την αλληλεγγύη και τη συσπείρωση όλων."
Διαβάστε περισσότερα: radiobubble.gr