Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ληστεία και ναρκωτικά

Οι συνηθισμένες ειδησούλες από την τοπική επικαιρότητα έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα:
arta.gr
Συνελήφθη στις 12-4-2012 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (12,3) γραμμάρια ηρωίνης, (1) ζυγαριά ακριβείας, (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 100 €.
Την Μ. Πέμπτη επίσης οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν δύο ακόμη άνδρες, ημεδαπούς, ηλικίας 52 και 50 ετών, καθώς σε νομότυπη έρευνα, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης βάρους 2,46γραμμαρίων και εννιά ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχαν χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

πό αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού Ρομά και τριών συνεργών του, που αναζητούνται, για ληστεία κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, στις(13-04-2012) το βράδυ στην Άρτα οι τέσσερις δράστες επιτέθηκαν σε δύο ημεδαπούς, ηλικίας 20 και 17 ετών και με τη χρήση σωματικής βίας, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν το πορτοφόλι του 20χρονου, τραυματίζοντάς τον ελαφρά ενώ αφαίρεσαν από τον 17χρονο το χρηματικό ποσό των δέκα (10) ευρώ. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για παροχή πρώτων βοηθειών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Δημοφιλεις αναρτήσεις