Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Πολλές μολώτοφ

Καλημέρα. Εκτός Άρτας είμασταν χτες και ανοίξαμε το internet σήμερα. Πρώτη είδηση στο arta.gr
"«Αποτρέψαμε κάτι σοβαρότατο» δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας κ. Κώστας Βαρέλης αναφερόμενος στη σύλληψη τριών ημεδαπών χθες βράδυ στην Άρτα, για κατοχή μεγάλου αριθμού αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών... "
Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάτι τρομοκρατικό. Κάποια νέα τρομοκρατική οργάνωση, ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα ενόψει εκλογών για να απορυθμίσει την δημοκρατία μας. Μετά από ένα search στο Google:
inews.gr
"Τρία παιδιά της καλής κοινωνίας, απ’ την ευρύτερη περιοχή, τυφλωμένα απ’ την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και το μίσος τους για τον Ολυμπιακό...περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα επέστρεφαν απ’ τα Γιάννενα, μετά τον αγώνα ΠΑΣ – Ολυμπιακού.

Αν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δεν είχε προλάβει, το πιθανότερο είναι να είχαμε θρηνήσει θύματα...Οι τρεις νέοι, όταν συνελήφθησαν φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που τους είδαν, τους σταμάτησαν για έλεγχος. Σύμφωνα με... το epiruschannel.gr, στο αυτοκίνητό τους βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες oι ίδιοι ομολόγησαν ότι στόχος τους ήταν να ανατινάξουν αυτοκίνητα και πούλμαν των οπαδών του Ολυμπιακού, μη υπολογίζοντας ότι θα έθεταν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα οι τρεις συλληφθέντες, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και συνεχίζουν τις καταθέσεις τους.Έχει σημασία ποια είναι τα παιδιά, που δεν θα τους πείραζε να χαθούν ζωές. Ο πρώτος φοιτητής, υιός δικαστικού,ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης. Ο τρίτος δήλωσε άνεργος."