Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ψήφισε και εσύ! (κοίτα και τα αποτελέσματα)

To θέμα είναι θα γίνουν εκλογές; Ο pitsirikos και όλοι οι φίλοι μας, συμφωνούν ότι όταν μας τηλεφωνούν από εταιρία δημοσκοπήσεων να λέμε ότι θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ μπας και αποφασίσουν να κάνουν εκλογές. Με αυτά που γράφουμε όμως αυτή τη στιγμή οι ίδιοι τρώμε το κεφάλι μας... Τέλος πάντων....


Για ψηφίστε, για ψηφίστε εδώ: greek-elections-2012 για όλους υπάρχει ένα κόμμα!
 Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο tromaktiko, είναι τρομακτικά; Δεν νομίζουμε! Στο κάτω κάτω όλοι μας μπορούμε να ψηφίσουμε και να επιρρεάσουμε τα αποτελέσματα. Το σύστημα του polldaddy.com επιδέχεται χακεριές άραγε; Έχει καλύτερους χάκερς o Καμμένος από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία; Σβήνουν τα cookies και αλλάζουν ip μόνο οι ψηφοφόροι του Καμμένου; Οι Πειρατές που ξέρουν από internet γιατί δεν χακάρουν το polldaddy; Αυτά είναι ερωτήματα! Πόσο ωραίο είναι το internet! Και φυσικά κάποια στιγμή θα μάθουμε αν είναι αληθινά ή όχι όλα αυτά!

Σημείωση: 40,000 περίπου έχουν ψηφίσει  μέχρι στιγμής, δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των Ελλήνων παρά μόνο όσων μπαίνουν στο tromaktiko και χρησιμοποιείται το polldaddy.com για την καταγραφή ψήφων, που προσπαθεί με διάφορους τρόπους (έλεγχος ip, χρήση cookies, browser id κλπ) να μην ψηφίζουν οι ίδιοι χρήστες πολλές φορές.

Εαν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή τι θα ψηφίζατε;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνολικοί ψήφοι: 40,416

Δημοφιλεις αναρτήσεις