Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μέτρηση IQ

Με αφορμή διάφορα tests που υπάρχουν στο internet και σε βιβλία για την μέτρηση του IQ (της ευφυίας) και ταυτόχρονα με ένα mail που λάβαμε ότι είμαστε πολύ χαζό blog γιατί αντί να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του τόπου, ασχολούμαστε με το Playboy και με χαζά βιντεάκια, θέλουμε να σας διηγηθούμε τις περιπέτειες μας.

Κατα αρχήν ευχαριστούμε τον φίλο Anendoto Artino που μας στέλνει συνέχεια emails. Μας αρέσει να μας κάνουν παρατηρήσεις, διορθωνόμαστε!
Όταν πρωτοφτιάξαμε το artamou, κατά τύχη κάναμε και ένα τεστ IQ. Και πάθαμε πανωλεθρία! Και οι δύο ενήλικες που έχουμε το blog, είχαμε από 80 (lower average) βαθμούς! Στην ουσία ανήκαμε στην ομάδα των χαζών ανθρώπων της γης. Αυτό ήταν ένα τρομερό πλήγμα στον εγωισμό μας. Και έτσι αποφασίσαμε να δράσουμε μεθοδικά και αποτελεσματικά. Αρχίσαμε να κάνουμε προπόνηση. Κάθε μέρα 2 τεστ ΙQ. Ένα πρωί, ένα το βράδυ. Και φυσικά τα αγαθά κόποις κτώνται και ο επιμένων νικά κλπ κλπ.. και το θαύμα έγινε! Τώρα έχουμε ΙQ 144 (genious) και μερικές φορές (μετά από πολύ ώρα στην τηλεόραση) χτυπάμε και 148!

(Η παραπάνω ιστορία με τα ΙQ δεν είναι αληθινή είναι απλά φανταστική. Στην πραγματικότητα 80 IQ  έχουμε και τώρα. O Anendotos Artinos όμως υπάρχει είναι αληθινός και τον ευχαριστούμε που μας στέλνει μηνύματα. Άλλωστε για αυτό φτιάξαμε το artamou. Για να διορθωνόμαστε.

Δημοφιλεις αναρτήσεις