Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Φτώχυνες αρκετά;

Καλημέρα! Χορτάσαμε βροχή ή θέλουμε κι άλλη; Παραφράζοντας το σύνθημα που γράφτηκε στην Αθήνα: "Φτώχυνες αρκετά ή θες και  Αντώνη Σαμαρά;"
Ένα από τα blogs που μας αρέσουν πάρα πολύ γιατί ο συγγραφέας του, με ένα ειρωνικό και αστείο τρόπο ψυχολογεί και δικαιολογεί τις πράξεις των πολιτικών σύμφωνα με ψυχογραφικά δεδομένα καθώς και τα διάφορα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Είναι η αίσθηση ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεφύγει πέρα από ορισμένα ψυχολογικά taboo που έχει. Φανταστείτε το, απλά σαν την εξηντάρα γιαγιά που ψήφιζε πάντα Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ. Η περίπτωση να μεταπεισθεί είναι αδύνατη!
Το κειμενάκι αναφέρεται στον Σαμαρά και τον Παπανδρέου (τους συμφοιτητές της συμφοράς του Ελληνικού λαού!).
eamb-ydrohoos
"Μιλάμε για πρωτοφανή περίπτωση στην πολιτική μας ιστορία. Ό,τι κάνει ο Σαμαράς είναι λάθος ...Γραβάτα διαλέγει μόνος του κι αυτή είναι ...κίτρινη. Ο άνθρωπος αποδεικνύει καθημερινά και με όλους τους τρόπους πως δικαίως ήταν συγκάτοικος με τον Γιωργάκη. Πρέπει αυτοί οι δύο πραγματικά να άφησαν "ιστορία" στη Μασαχουσέτη ...Σε ειδική "πτέρυγα" πρέπει να τους είχαν στο Κολέγιο ...Απίστευτοι τύποι ήταν καί οι δύο ...Δεν μιλάμε για απλά ασήμαντα "σπίρτα" βρεγμένα ...Μιλάμε για συλλεκτικά "τζάκια" πραγματικά "σβησμένα" ...Μιλάμε για ζωντανά εγχειρίδια της πολιτικής ανθρωποβιολογίας ...Η απόδειξη ότι ακόμα και το πιο ισχυρό οικογενειακό DNA εκφυλίζεται μέσα στον χρόνο." Όλο το κείμενο μπορείτε να το απολαύσετε εδώ: eamb-ydrohoos 

Δημοφιλεις αναρτήσεις