Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Για να μη ξεχνιόμαστε

Mόλις διαβάσαμε την είδηση: "Χωρίς ρεύμα έμεινε ένας 96χρονος και μια 90χρονη στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, αφού η ΔΕΗ, μέσω του ιδιώτη εργολάβου που συνεργάζεται μαζί της, έδειξε το αδίστακτο πρόσωπο της και έκοψε την παροχή λόγω του ότι υπήρχε απλήρωτος λογαριασμός." Διαβάστε περισσότερα: tilevoasartas


Αν νομίζουν ότι όλα αυτά δεν θα τα μαθαίνει ο κόσμος γιατί δεν τα μεταδίδουν τα κανάλια είναι πολλοί γελασμένοι. Χιλιάδες άνθρωποι ενημερώνονται μέσω των blogs, του Facebook και του Twitter. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Με το πάτημα ενός κουμπιού το μήνυμα μεταδίδεται παντού. 

Σας σήμερα πέρυσι στο artamou όπως και όλα τα ελληνικά blogs προβάλαμε το video της ντροπής:


Φέτος επειδή τίποτα δεν άλλαξε παρά μόνο περισσότεροι άνθρωποι τολμούν να πηδούν από τα μπαλκόνια χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια, δεν ξεχνάμε τι συμβαίνει γύρω μας.
topontiki.gr
"Η Επιτροπή σημειώνει επίσης ότι το 68% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας (σ.σ. δηλαδή με εισόδημα κάτω από το 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος) και διαθέτει πάνω από το 40% του εισοδήματός του για το ενοίκιο ή την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου. Τέλος, η Επιτροπή αναφέρει ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2012 αναμένεται να μειωθούν οι κοινωνικές δαπάνες κατά 18%." Διαβάστε περισσότερα εδώ: topontiki.gr (15 λεπτά ψάχναμε να βρούμε την αρχική πηγή του άρθρου και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι, για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι ο χασάπης μας είπε ότι η κατανάλωση στο κρέας έχει πέσει ακριβώς στο μισό).

Δημοφιλεις αναρτήσεις