Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Τελευταία νέα

-"Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας σας ενημερώνουμε ότι στις 22/7/2012 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και από τις 9:00 π.μ. έως και τη 1:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί αιμοδοσία στη Φλωριάδα από το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φλωριάδας. Προσκαλούνται οι εθελοντές Αιμοδότες να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια διότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες." Διαβάστε περισσότερα: monoplio.gr

-Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 5-12 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισπεύσουν την εγγραφή του παιδιού τους αφού ο χρόνος που ορίζει το πρόγραμμα είναι ελάχιστος και συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου.
Η δημιουργία του κέντρου από το Δήμο Αρταίων, έχει σκοπό την απασχόληση του παιδιού εκτός σχολικού ωραρίου, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του με την ατομική οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένη ομάδα εργαστηρίου καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων. Τα φιλοξενούμενα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν υπηρεσίες φύλαξης, δημιουργικής απασχόλησης και πολλών δραστηριοτήτων, βοήθεια στο σχολικό διάβασμα, αγγλικά και άλλα.
Κατά τη σχολική περίοδο το ωράριο λειτουργίας της Δομής θα είναι από 2μ.μ. έως 10μ.μ., Χριστούγεννα-Πάσχα και Καλοκαίρι από 8 το πρωί έως 2 το μεσημέρι με στόχο την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση των μαθητών και συγχρόνως την διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων. Το ωράριο θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της οικογένειας και δεν θα υπάρχει παρουσιολόγιο.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι μητέρες που είναι εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενες αγρότισσες του πρωτογενή τομέα ή οι έχουσες κάρτα ανεργίας. www.arta.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις