Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τελευταία νέα

Mε μεγάλη αγωνία περιμένουμε να τελειώσει η σημερινή μέρα γιατί ως γνωστόν του Αι Λιος γυρίζει ο καιρός αλλιώς, μήπως και δροσίσει λιγάκι...
Νέα από την περιοχή μας δεν έχουμε, θα ξαναδημοσιεύσουμε τα παλιά:
Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ξεκινάει στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ» το MIDSUMMER PAN FESTIVAL 2012 που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Άρτας «ΑΥΛΟΣ».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (1ο τριήμερο 20-21-22 Ιουλίου)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 Ιουλίου
To Φεστιβάλ ξεκινάει δυναμικά με γρήγορους rock ‘n roll ρυθμούς.

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Chupakabra, ένα γκρουπ αποτελούμενο από τρεις πιτσιρικάδες (9-11 ετών) που τώρα ουσιαστικά μαθαίνουν μουσική. Το γκρουπ δημιουργήθηκε μέσα στις τάξεις του Συλλόγου. Ο Κωνσταντίνος, ο Παναγιώτης και ο Τόμμυ, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, θα προσπαθήσουν να μας δείξουν τη δουλειά που γίνεται στον «ΑΥΛΟ».
Αμέσως μετά αναλαμβάνουν δράση οι αρτινοί SWEET VANITY (alternative rock).
H μπάντα ξεκίνησε το 2008 ως Roy 5 από τον Κώστα Υψηλό (κιθάρα) και την Ρούλα Καλύβα (φωνητικά) Σήμερα τους πλαισιώνουν ο Χρήστος Κουτσούμπας (μπάσο) και ο Πάνος Κουτσούπας (τύμπανα)
Στη συνέχεια στη σκηνή του Φεστιβάλ θα εμφανιστούν κατά σειρά οι ΝOBODY από το Αγρίνιο, οι SPINNERS από Αθήνα και οι LOTUS EMPEROR (The Screaming Fly) επίσης από Αθήνα. Και οι τρεις μπάντες, γνωστές στο αρτινό κοινό, υπόσχονται να μην μας αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο…ακίνητους…!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ με μπύρα ή αναψυκτικό.




ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Ιουλίου
Η βραδιά θα ξεκινήσει με ομάδα κρουστών. Αμέσως μετά αναλαμβάνουν οι Dj! Ένα μουσικό πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Electric soundscapes dj sets by tourkos (dub) - nek (mininal progressive trance) - r2d2 (psy) - Μr Kentro (Balkan riddims).
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ με μπύρα ή αναψυκτικό.




KYΡΙΑΚΗ 22 Ιουλίου
Συναντιόμαστε στην αυλή του «ΟΡΦΕΑ»,…τραπεζάκια έξω, πάλκο και ξεκινάμε! Μια ξεχωριστή βραδιά με ένα γλέντι-αναδρομή στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και την συμμετοχή αρτινών καλλιτεχνών.
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ με μπύρα ή αναψυκτικό.
ΔΙΗΜΕΡΟ 28-29 Ιουλίου
Το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου με Dj sets και Live με τοπικά (και όχι μόνο) μουσικά σχήματα. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ραντεβού το Σεπτέμβριο με…εκπλήξεις!

Δημοφιλεις αναρτήσεις