Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Τρύπες και τρύπες

Καλημέρα! Καλό Σαββατοκύριακο! Η ειδησεογραφία μας δείχνει το μέλλον μας, θα αργήσουμε να ακούσουμε καλά νέα, αυτά που κυκλοφορούν είναι του τύπου: Ερχεται η στιγμή της αλήθειας - Πιθανές οι οριζόντιες περικοπές, τα δελτία τύπου και τις κατευθύνσεις για προετοιμασία της κοινής γνώμης τις δίνουν όλα μαζί τα  μέσα ενημέρωσης:  Έρχεται η τρόικα και θέλει οριζόντιες περικοπές. συμπληρώσαμε 3 χρόνια που μπαλώνουμε "τρύπες" και έχουμε σταθερά "τρύπες". Εμείς τα μικρά επαρχιακά blogάκια, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχολιάζουμε τα γεγονότα και να βλέπουμε που οδηγούνται τα πράγματα. Ποιος άνθρωπος δεν θα ήθελε να υπάρξει λίγη αισιοδοξία αυτή τη στιγμή;

Πάμε στο1984..... Τρύπες: Το group ξεκίνησε το 1983 με τον Γιώργο Καρρά και τον Γιάννη Αγγελάκα να γράφουν μουσική με ελληνικό στίχο και επιρροές από punk και εναλλακτικό ροκ. Το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο στούντιο Αγροτικόν με μηχανικό ήχου τον Νίκο Παπάζογλου.
Απρίλιος 1984 πάρκο της Νεάπολης το πρώτο Live σε ένα τοπικό Festival που διοργανώνει το Στέκι της Νεάπολης (μιά ομάδα παιδιών που έχουν όρεξη και μεράκι να κάνουν πράγματα) με ελεύθερη είσοδο και παίζουν σχεδόν όλα τα συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το Live παίζει ο πρώτος drumer του συγκροτήματος ο Κώστας Φλωροσκούφης και σε ένα άλλο συγκρότημα τους International Comedy παίζει ο μετέπειτα δεύτερος κιθαρίστας των Τρυπών ο Ασκληπιός Ζαμπέτας. (πληροφορίες από Wiki και YouTube)