Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Επιστρέφουμε

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Μετά από μια μικρή παύση, επιστρέφουμε και έχουμε μάλιστα και πολύ καλά και αισιόδοξα νέα. Συναντήσαμε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά έχουμε θετικά σημάδια στην ψυχολογία, αλλά κυρίως θετικά μηνύματα από την οικονομία. Αυτό που περιμένουμε όλοι μας, την ανάκαμψη, επιτέλους διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα.
-Όπως μας είπε ο ξάδερφος μας από την Θεσσαλονίκη οι δουλειές του ανοίγουν, καθώς ήδη από τώρα, οι άνθρωποι του ζητάνε ξύλα για θέρμανση και έχει κάνει παραγγελίες στη Βουλγαρία μεγάλες ποσότητες.
-To Service Point πάει τέλεια, καθώς όλοι οι Αρτινοί επισκευάζουν τα κινητά, τις τηλεοράσεις τους υπολογιστές και όλες τις συσκευές τους γρήγορα και οικονομικά, (θα βρείτε φυσικά μπαταρίες φορτιστές και πολλά ηλεκτρονικά είδη) καθώς φυσικά δεν μπορούν να αγοράσουν καινούργια, τουλάχιστον να δουλεύουν τα παλιά.
-Στο Νouvelle Vie ο κόσμος παρά την κρίση παντρεύεται, η Γιώτα  φτιάχνει ασταμάτητα μπομπονιέρες και προβάρει τα νυφικά.
- Φίλος μας χρηματιστής μας είπε ότι δεν προλαβαίνει την δουλειά και μάλιστα έχει προσλάβει και υπάλληλο  με ποσοστά. Διεκπεραιώνει ασφαλείς μεταφορές χρημάτων από την Ελλάδα σε τράπεζες και χρηματιστηριακά προιόντα του εξωτερικού.
-Εν τω μεταξύ σκοτωμός γίνεται στο μαγαζί της φίλης της Βάσως. Το προπατζίδικο είναι σταθερή αξία και όλο και περισσότεροι το εμπιστεύονται.


Δημοφιλεις αναρτήσεις