Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Βρέχει βρέχει

Kαλημέρα! Καλό Σαββατοκύριακο, πρέπει να βγάλουμε τα μακρυμάνικα και να στρώσουμε με χαλιά και φλοκάτες τα σπίτια μας. Ταινίες στο σπίτι, τηλεόραση, υπολογιστές, μουσική, επιτραπέζια παιχνίδια, είναι αυτά που θα κάνουν τον χρόνο μας να περνάει ευχάριστα, καθώς έξω θα βρέχει.
Ας δούμε ένα ενδιαφέρον ελληνικό website:
To thatslife.gr είναι ένα portal με πολλά άρθρα που μας βοηθάει να ζούμε πιο ευχάριστα και  υγιεινά. Με μεγάλο εύρος θεματολογίας (γάμος, οικογένεια, σχέσεις, παιδί, διατροφή, διασκέδαση, μόδα μαγειρική και πολλά άλλα) αξίζει τις επισκέψεις μας.
Βρήκαμε στο thatslife.gr, ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για την ενδοσχολική βία, ένα πρόβλημα που όλο και οξύνεται και στην Ελλάδα καθώς η κρίση μεγαλώνει:
"Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με παλιούς μου συμμαθητές κάπου ανάμεσα στις αναμνήσεις των παιδικών πάρτυ και των σχολικών εορτών συνειδητοποιήσαμε με τρόμο πόσες φορές είχαμε γίνει μάρτυρες επεισοδίου φραστικής επίθεσης από έναν συμμαθητή μας σε κάποιον άλλον ή πόσο αδιάφοροι υπήρξαμε απέναντι στον συμμαθητή μας με τη δυσλεξία που δυσκολευόταν στην ανάγνωση και γινόταν αντικείμενο χλευασμού." Διαβάστε περισσότερα: thatslife.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις