Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Φεστιβάλ "ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ"

Το Οικοτροφείο ΑΙΟΛΟΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ε.Ψ.Ε.Π που στεγάζεται στα Αμπέλια Αμμοτόπου πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μακρυγιάννη» στην Άρτα το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Νοεμβρίου 2012. Δύο μέρες αφιερωμένες στην Μουσική το Χορό το Θέατρο και το Παιχνίδι φυσικά!!!!!

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 10:00 π.μ ελάτε να ποδηλατήσουμε για την ψυχική υγεία στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Δημητρίου. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με δημιουργίες των ενοίκων και προσωπικού του Οικοτροφείου ΑΙΟΛΟΣ καθώς και με την συνεργασία των κοινωνικών επιστημόνων του προγράμματος κοινωφελούς
εργασίας της Ε.Ψ.Ε.Π.
Το Φεστιβάλ «ΤΕΧΝΕΣ και ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ προσεγγίζει καλλιτεχνικά και επιστημονικά τις σύγχρονες μορφές τέχνης που μπορούν να εξερευνηθούν σε ένα σύνολο αισθήσεων και ταυτόχρονα μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και στην προσβασιμότητα νέων ομάδων κοινού στον πολιτισμό.
Το Φεστιβάλ τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Αρταίων.
Σας περιμένουμε!!

ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΙΟΛΟΣ
Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας
και Παρέμβασης - Ε.Ψ.Ε.Π.
Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
Πληροφορίες - Επικοινωνία:
Σόνια Παπαβασιλείου
Επιστημονικά Υπεύθυνη- Κοινωνική Λειτουργός
Τηλ/Fax.: 2683023950
e-mail: aeolos_arta@yahoo.gr