Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Tελευταία νέα

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Βρε τι πάθαμε! Να λέμε καλημέρα και να νομίζετε ότι μιλάμε ειρωνικά! Δευτέρα σήμερα, ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί (άρα τα παιδιά δεν έχουν σχολείο).  Αύριο και μεθαύριο έχουμε Γενική Απεργία για τα "τελευταία μέτρα".

-"Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της 6ης Νοεμβρίου. Στο κάλεσμα που απευθύνει προς τα μέλη, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας αναφέρει: «Συνάδελφοι ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία και σας καλεί την Τρίτη 6-11-2012 στις 9:00 για κατάληψη της Εφορίας και στις 10:00 στο Εργατικό Κέντρο για συμμετοχή στην πορεία. Δεν έχουμε να πληρώσουμε άλλο. Όχι στην φοροληστεία»." arta.gr

Για να χαλαρώσουμε ας δούμε  το χιουμοριστικό κείμενο του pitsirikou
Οι Έλληνες πειραματόζωα
"Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Ελλάδα, αφού κάποιοι υποστηρίζουν πως, αν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, η χώρα θα καταστραφεί, ενώ κάποιοι άλλοι πως, αν δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, πάλι θα καταστραφεί η χώρα. Οπωσδήποτε, η καταστροφή δεν μπορεί να είναι η ίδια και στις δυο περιπτώσεις. Κάποια από τις δυο καταστροφές θα είναι μεγαλύτερη από την άλλη.

Είναι ολοφάνερο -δεν το κρύβουν άλλωστε- πως στην Ελλάδα γίνεται ένα πείραμα και εμείς είμαστε τα πειραματόζωα. Επιτέλους, χρησιμεύουμε κι εμείς σε κάτι στην ανθρωπότητα.

Επειδή από το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα θα κριθεί η τύχη και των πολιτών άλλων χωρών, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην τους πάρουμε στο λαιμό μας.

Μια και δεν ξέρουμε αν είναι πιο καταστροφική η εφαρμογή των μέτρων ή η μη εφαρμογή τους, προτείνω να κάνουμε κι εμείς ένα πείραμα: να χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο.

Στο ένα μέρος της χώρας να εφαρμοστούν τα μέτρα και στο άλλο να μην εφαρμοστούν, ώστε να δούμε σε ποιο από τα δυο μέρη θα τα τινάξουν περισσότεροι Έλληνες."

Δημοφιλεις αναρτήσεις