Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτονίες και άλλα

Πολλοί Έλληνες, πιστεύουν ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι διαχειρίσιμη ακόμα. Σε 28 μέρες, έρχεται το 2013, ένας μαύρος χρόνος. Η μείωση των εισοδημάτων κάθε πολίτη ξεχωριστά, θα είναι εκθετικά μεγαλύτερη. Σχετικά με τις αυτοκτονίες οι ιερείς σε όλη την Ελλάδα αναφέρουν ότι είναι πολύ περισσότερες από όσες δηλώνονται καθώς, από ντροπή ή για θρησκευτικούς λόγους (ταφή), οι συγγενείς των θυμάτων τις αποκρύπτουν και δηλώνουν άλλα αίτια θανάτου.
inews.gr
"Στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, αποδίδει, στο μήνυμα που άφησε, ο 39χρονος αυτόχειρας την απόφαση του να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, o νέος άνδρας, νωρίς σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή της Κουντούρας Χανίων πήρε ένα δίκανο, το έβαλε στο στόμα του και αυτοπυροβολήθηκε.Αμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά οι γιατροί αρκέστηκαν να διαπιστώσουν το θάνατο του."


Οι ανάπηροι στην Ελλάδα υποφέρουν. Μια συγκλονιστική φωτογραφία (από το Facebook):
Ανάπηροι που διαμαρτύρονται, έχουν αφήσει τα τεχνητά μέλη τους στο μνημείο του  Αγν. Στρατιώτη
Εν τω μεταξύ πολύ γέλιο προκάλεσε μια συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη. Το "είδωλο" υποστήριξε ότι είναι εθνικιστής με την καλή έννοια και ακόμα ότι υπάρχουν UFO, κάνοντας όλο το ελληνικό internet να σχολιάζει:
Κάποτε είχε όλο το πακέτο:
Νotis: "Oι λαθρομετανάστες προσβάλουν την αισθητική μου!"



Δημοφιλεις αναρτήσεις