Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οδηγώ και πίνω

Ένα ωραίο τεστ που μπορούμε να δοκιμάσουμε όλοι μας είναι αν έχουμε το DiRT ή το NFS ή οποιδήποτε άλλο drive simulator, είναι αν βελτιώνονται οι χρόνοι μας με το αλκοόλ. Με κάθε ποτηράκι θα χάνουμε και λίγα δευτερόλεπτα για τον τερματισμό.... Το θέμα είναι στην πραγματική οδήγηση μπορεί να χάσουμε και τίποτα άλλο εκτός από τα δευτερόλεπτα.
Να και ένα ωραίο άρθρο, από το gocar.gr
"Αλκοόλ & οδήγηση: Όλοι το έχουμε κάνει. Όταν πίνεις, ο Σούπερμαν μπροστά σου μοιάζει ανθρωπάκι. Σιγά που δε μπορείς να οδηγήσεις ένα τόσο δα μικρό αυτοκινητάκι. Ακόμη κι ο Σουμάχερ ο ίδιος τι να πει μπροστά στις οδηγικές σου ικανότητες. Τι κι αν δε μπορείς να πας ευθεία; Τι κι αν δε βλέπεις μπροστά σου; Τι κι αν δε θυμάσαι καν πως οδηγήσες και πήγες σπίτι.
Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι μία: Όταν οδηγείς μεθυσμένος κινδυνεύεις τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου. Κινδυνεύεις να σκοτώσεις άνθρωπο και να το έχεις τύψεις σε όλη σου τη ζωή (το ότι θα τον πληρώνεις είναι το λιγότερο σ' αυτή την ιστορία). Κινδυνεύεις να σκοτωθείς εσύ ο ίδιος και να μην το θυμάσαι καν. Κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό απ´ όλα. Όχι το "φου" που ενδέχεται να κάνεις στο μπλόκο και να χάσεις το δίπλωμά σου." Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: gocar.gr
Ήταν 1998 όταν τα Ημισκούμπρια έγραψαν το Μ.Ε.Θ. το άσμα:

Δημοφιλεις αναρτήσεις