Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Άλλο Γκρίλο κι άλλο… «Γραικύλο»

Κάθε μέρα στο email λαβαίνουμε ιστορίες και άρθρα, το rizopoulospost.com, τις τελευταίες μέρες μας έβαλε στο μάτι και στέλνει ασταμάτητα, ας δούμε ένα post:
Aπόσπασμα από το rizopoulospost
"Τι συμβαίνει με την τρόικα; Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτά για τα οποία η Ελλάδα, διά της κυβέρνησής της, έχει βάλει την υπογραφή της. Το κλιμάκιο της τρόικας όταν βρίσκεται στην Αθήνα δεν βρίσκεται για να διαπραγματευτεί, όπως θέλουν να μας πείσουν τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου. Είναι εδώ για να ελέγχουν και να αξιολογούν την πορεία των ήδη συμφωνημένων. Άρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για διαπραγμάτευση.


Οι αυταπάτες του πολιτικού συστήματος περί «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» έχει φέρει τη χώρα σε μια εξαιρετικά δεινή θέση. Ενώ υφίσταται μια ολομέτωπη επίθεση που απαξιώνει τον πλούτο της και τους ανθρώπους της, έχει παραδοθεί άνευ όρων, δεν προβάλει αντίσταση και δεν εξετάζει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της προκειμένου να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντά της και τον πληθυσμό της.

Συνεπώς θα έθετε ο κ. Σαμαράς στη Σύνοδο Κορυφής μπροστά στην ανάγκη ενός Plan B για την Ελλάδα, το οποίο επί της ουσίας θα αφορά και όλο τον ευρωπαϊκό νότο, και θα ξεκινούσε τη διαπραγμάτευση για το περιεχόμενό του. Αυτό κάνει ο ηγέτης που έχει αναλάβει στους ώμους του την ευθύνη να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του έθνους του και ιεραρχεί πρώτες τις ανάγκες της πατρίδας του και όχι τις ανάγκες ενός άλλου έθνους, των Γερμανών, για αδιατάρακτη πορεία μέχρι τις εκλογές που θα κάνουν το φθινόπωρο. Τότε θα να είναι πολύ αργά για δάκρυα." 
Διαβάστε όλο το άρθρο: rizopoulospost