Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τελευταία νέα

-"ΑΡΤΑ: Την 18-3-2013/21.40 στη Γραμμενίτσα Άρτας, (2) άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσαν από περίπτερο, ιδιοκτησίας 57χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα και αναζητούνται." arta.gr

-"ΑΡΤΑ: Μικτός γάμος στο θέατρο ΑΘΟΑ και ο γαμπρός αλβανός απ’ το Λονδίνο. Και σαν να μην έφταναν αυτά, κομπίνες, λαμογιές, καταχρήσεις, διαπλοκές, με άλλα λόγια όσα έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Σε σκηνοθεσία της Μελίνας Κατίου απολαύστε την σπαρταριστή κωμωδία που λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Θα σας προσφέρει άφθονο και ζωογόνο γέλιο. Παίρνουν μέρος: Φωτεινή Τασούλα, Λάμπρος Μπαβέτσιας, Ειρήνη Μεταλίδου, Σωκράτης Φωτιάδης, Ειρήνη Κολοκύθα, Ηλίας Παπαντωνίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Μπάρκα, Μίμης Σκορίλας. Σκηνικά Νίκος Κατίου. Φωτισμοί Λεωνίδας Σπαής. Πρεμιέρα 27 Mαρτίου. Παραστάσεις μέχρι και 14 Απριλίου, κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας και Τρίτης. Ώρα έναρξης 9 μμ. Τηλέφωνο 2681027700." arta.gr/

-"ΑΡΤΑ: Η Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας "Γ. Μόραλης" εγκαινιάζει την πρώτη ομαδική έκθεση χαρακτικής με τίτλο "Χαράζει Άνοιξη στην Άρτα" την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ. Μένοντας πιστή στο σκοπό της για να γνωρίσει στο αρτινό κοινό κάθε μορφή τέχνης, καλωσορίζει τους 12 σύγχρονους χαράκτες, που θα παρουσιάσουν μια ποικιλία χαρακτικών έργων. Ξυλογραφία, οξυγραφία, λιθογραφία και ακουαντίνα είναι μερικές από τις τεχνικές της χαρακτικής που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν οι επισκέπτες της πινακοθήκης.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής : Αχειμάστου Φανή, Canuto Kallan, Γκαραβέλα Βασιλική, Διονυσοπούλου Ελισσάβετ ,Ζαβιτσάνου Αννή,Κλέβες Κρισίκο, Κοντονής Ανδρέας, Λιβανού Σοφία, Πάλλης Γεώργιος, Πεταλάς Μιλτιάδης, Τσιρογιάννης Δημήτρης, Χατζίρη Αναστασία.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 22 Μαρτίου έως τις 25 Μαΐου. Οι ώρες λειτουργίας της πινακοθήκης είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 και 17:00-21:00, Σάββατο 09:30-14:30, Κυριακή κλειστά.
Είσοδος ελεύθερη.
Για ομαδικές επισκέψεις επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2681024946"
arta.gr


Δημοφιλεις αναρτήσεις