Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Βlog news

Kαθώς ασχολούμαστε με το internet από πολύ παλιά, Απρίλης του 2004 ήταν τότε που γράψαμε το πρώτο κειμενάκι που βγήκε στον αέρα, να σας δώσουμε μερικές τάσεις όπως βλέπουμε εμείς ότι οδηγούνται τα πράγματα στο ελληνικό internet.

Eίναι γελασμένος όποιος νομίζει ότι το Facebook έχει πτωτική πορεία. Από εκεί αρχίζουν όλα. Site ή blog που δεν έχει παρουσία στο Facebook, απλά δεν υπάρχει.

Λίγοι είναι αυτοί που δημιουργούν πραγματικό περιεχόμενο στο ελληνικό internet. Στην ουσία οι περισσότεροι αναπαράγουν την ειδησεογραφία των επαγγελματικών μέσων ενημέρωσης.

Το artamou έχει πλέον μια σταθερή κίνηση ανθρώπων που έχουν ίδια ενδιαφέροντα, ειδήσεις, τεχνολογία, blogging, internet news, μουσική, φωτογραφίες. Γεγονός είναι ότι όλοι ψάχνουν περισσότερο από παλιότερα να βρουν άρθρα, παραπομπές με πραγματικό ενδιαφέρον και αξία.

Android και iPhone. Περίπου 30 άτομα μπαίνουν κάθε μέρα στο blog με Android συσκευές, 25 άτομα με iPhone και 7 με iPad. (Συμβουλή για Android χρήστες, ένας είναι ο browser λέγεται Dolpin. Οπωσδήποτε βάλτε το plugin Dolphin Desktop Toggle. Tι κάνει αυτό; Mε ένα click οn ή off μας προβάλει τις σελίδες σε desktop μορφή και όχι τις mobile versions που στέλνουν πολλά sites και blogs. Aποτέλεσμα: Είναι σαν να έχουμε τον υπολογιστή μας μαζί μας με ένα απλό ταμπλετάκι)!

Browswers: Πρώτος με διαφορά ο Firefox! Πολύ σκληρός για να πεθάνει!
Firefox: 35%
Chrome: 28%
Explorer: 17%


Δημοφιλεις αναρτήσεις