Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Internet news

Καλό απόγευμα από το team του artamou. Έχουμε δύο συν ένα, super links με τα οποία μπορούμε να κάνουμε virtual ταξίδια μέσω των οθονών μας.

Πρώτο link. Πάτμος. Mε την τρισδιάστατη μηχανή απεικόνισης του Google Art Project, επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου: patmos-monastery, και με μεγάλη ανάλυση δεκάδες αντικείμενα τεράστιας πολιτιστικής αξίας: patmos-monastery/collection



Δεύτερo link, η μυστική πόρτα.... Για κάθε έναν μας, κάτι διαφορετικό μόλις... ανοίξουμε: secret-door



Tρίτο link με πολύ χιούμορ,  έχουμε ξαναγράψει για το Κουλούρι... Όσο πάει γίνεται και πιο απολαυστικό! Διαβάστε εδώ το σημερινό άρθρο:
Στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας θα είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: sports/new_sofia

Ένα παλιότερο άρθρο:
Το χωρισμό όσων ζευγαριών κάτω των 25 ετών είναι μαζί για περισσότερα από 3 χρόνια πρότεινε η Τρόικα: politics/a_separation
"Σύμφωνα με την πρόταση της Τρόικας, όσα ζευγάρια κάτω των 25 ετών είναι μαζί για διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών θα πρέπει αυτόματα να δίνουν τέλος στη σχέση τους, έτσι ώστε να δημιουργούνται περισσότερες ευκαιρίες για όλους και να τονώνεται κατ’αυτόν τον τρόπο η ανταγωνιστικότητα. Το μέτρο αφορά μόνο τα ζευγάρια στα οποία και τα δυο μέλη είναι κάτω από την ηλικία των 25 ετών και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές του 2014. Όσα ζευγάρια δεν υπακούσουν στο νόμο θα αναγκαστούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα ενώ σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να χωρίσουν θα πρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εθελούσιου γάμου το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή επίσης από το νέο έτος.
Μιλώντας στο «Κουλούρι», εκπρόσωπος της Τρόικας ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του τόνισε: «Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο θα τονώσει την οικονομία, αφού είναι γνωστό πως τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί δεν βγαίνουν έξω συχνά και δεν ανταλάσσουν συχνά δώρα. Πλέον δημιουργούνται περισσότερες ευκαιρίες για όλους, φαινόμενο το οποίο θα οδηγήσει σε περισσότερες εξόδους, περισσότερα κεράσματα, δώρα και πρώτα ραντεβού και συνεπώς σε τόνωση της ελληνικής οικονομίας»."



Bonus: ένα video που μας μεταφέρει στο μέλλον. Το internet.... μια προειδοποίηση, είναι από τα video που βλέπουμε μαζί πάντα πρώτοι μέσα από τo blog μας:

Δημοφιλεις αναρτήσεις