Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ERT broadcast 2

-ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύμφωνα με ανακοίνωση της EΡΤ, από το γραφείο του Υπουργού Οικονομικών κ.Στουρνάρα, στέλνουν απειλητικά email σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα, να μην αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της EΡΤ γιατί θα τους αφαιρείται η άδεια.

-EKTAKTO: Δείτε τι μεταδίδει το thepressproject μέσω Twitter: /thepressproject

-ΕΚΤΑΚΤΟ: Kαθώς δεν υπάρχει ενημέρωση η Ελλάδα διαλύεται: Κλείνουν 13 Νοσοκομεία: nosokomeiolimnou.gr

Καλημέρα, Άρτα, καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σε όλους τους φίλους στο εξωτερικό. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση καθώς δεν μεταδίδονται ειδήσεις μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, έχει κηρυχτεί Γενική Απεργία από την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ.

Παράλληλα διεξάγεται μια από τις μεγαλύτερες μάχες ηλεκτρονικά μέσω internet. Oι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτά τα live streams για να μεταδίδουν το έκτακτο πρόγραμμα τους. Έχουμε δύο διαφορετικά εναλλακτικά live streams, ένα με μυστικό server μέσω thepressproject.gr και ένα μέσω EBU. Kάθε στιγμή είναι κρίσιμη, καθώς το καθεστώς προσπαθεί ασταμάτητα να διακόψει την μετάδοση. Εδώ στο artamou αναμεταδίδουμε από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Δημοφιλεις αναρτήσεις