Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Χωρίς μπρατσάκια....

Θα ήταν ωραία να γράφαμε για τα τελευταία auto-moto νέα, το τελευταίο HTC, ή τις νέες Panasonic, αλλά, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι οι άνθρωποι γύρω μας και κυρίως όσοι δεν έχουν internet, βρίσκονται από πλευράς ενημέρωσης να πλέουν σε ένα success story χωρίς σωσίβια ούτε καν μπρατσάκια.... Ειδήσεις που θα έπρεπε να τις ξέρει όλη η Ελλάδα αποκρύπτονται συστηματικά:

koutipandoras.gr
"Η σύζυγος Στουρνάρα όπως αποκαλύψαμε έχοντας εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, παίρνει δουλειές του Δημοσίου. Και το περίεργο είναι πως ενώ για μια δουλειά του Δημοσίου απορρίπτεται η εταιρεία της επειδή υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για μη καταβολή εισφορών ΤΑΕ, για μια άλλη μισού εκατομμυρίου, κρίνεται κατάλληλη. Οι εκδηλώσεις φέρουν διάφορους πομπώδεις τίτλους περί πολυφαρμακίας και εξοικονόμησης πόρων και άλλα πολλά, ενώ κάνει εμφανίσεις guest star ο ίδιος ο Στουρνάρας. Την ώρα που οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα, το Υπουργείο Υγείας δίνει μισό εκατομμύριο για «ενημέρωση». Και αν τους πεις και κάτι γι αυτό, μπορεί να σε αποκαλέσουν λαϊκιστή που δεν θες να ενημερωθεί ο κόσμος.

Η δεύτερη κυρία, του Καίσαρα Μουρούτη, η οποία δεν έχει καμιά συμπάθεια στο Δημόσιο το οποίο καθυβρίζει μέσα από τα social media, αποδεικνύεται πως ζει με την «εγγύηση του Δημοσίου» όπως εκείνα τα παλιά ομόλογα. Σε θέσεις του Δημοσίου όταν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση το 2004-2009, σε θέση του Δημοσίου ως σύμβουλος υφυπουργού τώρα. Το όνομά της φιγουράρει ανάμεσα στις συμβούλους του υφυπουργού ΠΕΚΑ, και φίλου του Μουρούτη, Ασημάκη Παπαγεωργίου. Μήπως δεν είναι αυτή; Δεν απαντάει κανένας." Διαβάστε περισσότερα:  koutipandoras.gr

Βonus: O Σίλας στο τέλος του video αναφέρει ένα από τα πιο αστεία περιστατικά με τον Τσαρούχη που  δεν έλεγε καλά το ρ και είπε για μια παράσταση Αρχίδει και κουράδει.....:


Δημοφιλεις αναρτήσεις