Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κλειστόν εξαιτίας της κυβέρνησης*

*Έχουμε και νεότερα σχετικά με τον Ιλίρ Κούπα. Από ότι φαίνεται πέρασε στην Αλβανία. Είναι απίστευτο καθώς εδώ και ένα μήνα πάνω από 700 αστυνομικοί ασχολούνται με την υπόθεση!
epirusgate
"Πέρασε στην Αλβανια ο Ιλίρ Κούπα. Διέρρηξε σπίτι 500 μέτρα πριν από τα σύνορα. Στον Παλαμπά Θεσπρωτίας, η αστυνομία εντόπισε ένα σπίτι να έχει διαρρηχθεί,με τον ίδιο ακρβώς τρόπο,που είχε ακολουθηθεί από τον Αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα στο Άνω Ζάλογγο και στο Πολύδροσο!!Η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται εντός της ημέρας, ωστόσο οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το τελευταίο χτύπημα του Ιλίρ Κούπα, πριν εισέλθει στην Αλβανία,μιας και το συγκεκριμένο σπίτι,απέχει μόλις 500 μέτρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!"


Όπως μάθαμε όποιος δεν κόβει απόδειξη θα τιμωρείται με πινακίδα «Κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής». Είναι τόσο φευγάτα τα πράγματα που ο Πιτσιρίκος δεν προλαβαίνει να ειρωνεύεται τους γελοίους:

pitsirikos.net
"Σκληραίνει η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε όσους καταστηματάρχες δεν κόβουν αποδείξεις, οπότε σε συμφέρει να γίνεις εφοπλιστής, για να μην πληρώνεις μία. Από την 1η Αυγούστου, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ θα βάζουν λουκέτο στα καταστήματα που δεν εκδίδουν αποδείξεις, ενώ στην πόρτα θα βάζουν μια πινακίδα που θα γράφει «Κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής». Αλήθεια, γιατί δεν έβαλε το κράτος πινακίδα «Κλειστόν εξαιτίας της κυβέρνησης» στα χιλιάδες καταστήματα που έκλεισαν εξαιτίας του Μνημονίου; ...να μπαίνει υποχρεωτικά η πινακίδα «Κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής» στα καταστήματα που δεν κόβουν αποδείξεις, ώστε να τα ξεχωρίζουμε από τα χιλιάδες καταστήματα που έκλεισαν λόγω χρεοκοπίας, αναδουλειάς, αυτοκτονίας του καταστηματάρχη κλπ."



"Καμία αίσθηση δεν προκάλεσε η είδηση πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου διόρισε την γκόμενά του στο πολιτικό του γραφείο. Είμαι βέβαιος πως ο κ. Κεδίκογλου θα την είχε αξιολογήσει προσωπικά, θα δοκίμασε κι άλλες και θα της είχε δώσει την θέση αξιοκρατικά. Θα την κέρδισε με το σπαθί της.Εκείνο που προκάλεσε αίσθηση είναι το όμορφο και πλούσιο στήθος του κ. Κεδίκογλου -μάλλον τραβάει τα βυζιά του-, αλλά, επειδή δεν πρόκειται να θηλάσει, ας κάνει λίγο δίαιτα. Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι ο άνθρωπος που ανακοίνωσε το λουκέτο στην ΕΡΤ και την απόλυση των εργαζομένων, κάνοντας λόγο για αδιαφάνεια και σκάνδαλο. Έχω παρατηρήσει πως πολλοί συνεργάτες του Σαμαρά έχουν χώσει τις γυναικούλες τους στο Δημόσιο."

Δημοφιλεις αναρτήσεις